Your inner Shakespeare - Academic Writing Workshop

Your inner Shakespeare - Academic Writing Workshop

Universitatile si locurile de munca ale secolului 21 solicita mai mult decat note perfecte pentru admitere sau deprinderi tehnice pentru a avea succes in cariera
 

Cursurile de dezvoltare personala si intreaga nisa de activitate sunt din ce in ce mai utilizate de catre tineri pentru a isi descoperi si dezvolta abilitatile pe care pe le cauta angajatorii si universitatile de top, cat si pentru a isi dezvolta latura emotionala si perceptuala, invatand despre ceilalti oameni, despre cum sa se adapteze la acestia pentru a avea relatii sanatoase atat pe plan personal cat si professional. 

Prin participarea la Workshopuri de dezvoltare personala vei incepe sa remarci un pattern al obiectivelor tale, sa descoperi ramuri noi pe care sa le exploatezi si este mai probabil sa iti poti descoperi si justifica argumentat unele abilitati. De-a lungul anilor ne-am dat seama care sunt caracteristicile pe care universitatile le cauta in mod normal la viitorii studenti, iar ca urmare am creat diverse workshopuri menite sa va ajute sa subliniati aceste abilitati.
 


 Your inner Shakespeare - Academic Writing Workshop

 

 Ai intrat la universitatea dorita, insa din primul semestru de facultate profesorii iti cer sa prezinti diferite proiecte si lucrari scrise in scopuri academice. De unde incepi? Descrii, povestesti, iti dai cu parerea? Copiezi de pe Internet? Acest banal eseu, de fapt, trebuie sa indeplineasca o serie de conditii. 

La workshopul nostru de Academic Writing vei invata nu doar structura si principalele caracteristici ale scrierii academice, ci vei intelege importanta originalitatii si a citarii, a problemelor morale pe care le ridica plagiatul.
Atelierul acopera trei elemente ale scrierii academice (definitii,  structura, bibliografie) si iti ofera sansa de a participa in mod interactiv cu idei si pareri critice in analiza exemplelor de text si de plagiat.


Inscrie-te la workshopul Your inner Shakespeare si, dupa numai trei ore, vei sti sa scrii un plan de eseu, sa urmezi o structura clara si un limbaj adecvat, precum si cum sa utilizezi ideile marilor savanti si filosofi intr-unul dintre cele mai notorii stiluri de citare.

 

Data: 20 august
  Ora: 16:00
  HostDiana Dobrescu
  Cost: 150 lei
Cum se va desfasura
: ONLINE

 

*Daca vii impreuna cu alti 10 prieteni ce isi doresc sa participe la workshop, noi il organizam gratuit!  We rise by lifting others!

 

 

Citeste si