Webinar Germania: Studiaza in strainatate gratuit!

Webinar Germania: Studiaza in strainatate gratuit!


Germania este o tara foarte atractiva pentru studentii care isi doresc servicii de calitate si cauta o oferta bogata de programe de studiu. Studiile la universitatile de stat sunt gratuite pentru toti studentii, indiferent de tara de origine. Exista posibilitatea de a studia si in limba engleza, consultantii IntegralEdu fiind pregatiti sa-ti ofere toate optiunile pentru programe de licenta sau masterat in orice domeniu. 
 

 Pe data de 16 aprilie, ora 16:00, organizam online webinarul Germania:Studiaza in strainatate gratuit unde te invitam sa participi! 


In cadrul webinarului vei primi de la consultantii IntegralEdu tot sprijinul necesar privind procesul de admitere, costuri, burse si surse de finantare disponibile in Germania, Austria si veti discuta despre posibilitati de cazare si de transport pentru ca tu sa faci alegerea corecta.

Intre timp, am pregatit pentru tine un ghid in 3 pasi simpli pentru a aplica la studii in Germania cu IntegralEdu: 


1. Ne contactezi – procesul de consultanta este ghidat de un consultant educational specializat pe studiile in Germania. Astfel, pe Diana Luca o gasesti la telefon (0737 069 002), pe email (dluca@integraledu.ro) sau ne poti lasa un mesaj pe Facebook, Instagram - si stabilim impreuna o intalnire. Aici iti oferim consultanta individuala gratuita pentru toate programele de studiu din Germania; evaluare printr-un interviu, pentru a determina nivelul academic, activitatile extracurriculare importante pentru dosarul de admitere si recomandarea de activitati noi, care vin in sprijinul aplicatiei; evaluare vocationala, teste de orientare profesionala; practic, toate informatiile necesare pentru dosarul de admitere, costuri, burse si surse de finantare disponibile, posibilitati de cazare si de transport.
 

2. Dosarul tau este cel mai important! In acest pas, iti propunem institutiile si programele de studiu potrivite. In functie de dosarul de admitere si de necesitatile si orientarea profesionala oferim sprijin in intocmirea si revizuirea dosarului de aplicatie, in concordanta cu cerintele de admitere specifice institutiilor alese; verificare, asistenta si suport pentru traducerea si legalizarea documentelor. Vom trimite actele necesare catre institutiile alese si vom mentine legatura cu acestea. Acesta este pasul in care incepem comunicarea cu universitatile din Germania alese de tine. Monitorizam fiecare dosar depus, raspundem corespunzator fiecarei universitati.

Un aspect important pe care universitatile germane pun accentul in procesul de admitere tine de scrisoarea de motivatie si CV. Intervenim punctual si oferim feedback pentru fiecare scrisoarea de motivatie si CV, astfel ca dosarul tau sa fie complet si gata pentru inscrierea pe platformele de admitere.
 

3. Comunicarea conteaza foarte mult pentru noi! In acest sens, organizam sesiuni de informare, workshop-uri si interviuri; organizam sesiuni speciale pentru pregatirea plecarii, documente si acte necesare, recomandari specifice pentru Germania; oferim informatii cu privire la transport si asistenta pentru achizitionarea biletelor de avion. Pastram legatura si continuam sa iti oferim asistenta pentru adaptarea la noul mediu de studiu din Germania si contact pentru cazuri de urgenta.

 

 In cadrul webinarului Germania: Studiaza in strainatate gratuit! poti sa afli totul despre cum sa aplici la universitatile din Germania si Austria.

 

Inscrie-te aici!

Citeste si