Vlad Tanasoiu

7 feb. 2020 admin 944 views
Vlad Tanasoiu

 In perioada liceului, procesul de a ajunge sa studiezi in afara mi se parea unul destul de dificil, mai ales din punct de vedere administrativ, dar si in ceea ce priveste autogestionarea financiara.

In prezent, dupa ce am absolvit studiile masterale in filosofie si ma pregatesc pentru cele de doctorat in acelasi domeniu, acord o importanta ridicata tuturor aspectelor care tin de cunoastere sau educatie si incerc sa privesc lucrurile din perspectiva unui elev care isi doreste ca acest proces de aplicatie sa devina unul mult mai facil, indiferent de destinatie. Astfel, empatizez cu studentii care doresc ajutor in parcurgerea primilor pasi catre intelegerea unui domeniu sau care doresc sa isi construiasca o viitoare cariera si fac tot posibilul pentru ca alegerile lor sa fie unele corecte, dar si puse in practica intr-o maniera adecvata.

Vlad este consultant educational in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti. Il puteti contacta la adresa de email vlad.tanasoiu@integraledu.rosau la numarul de telefon: 0737.069.027
7 feb. 2020 admin 944 views