Vezi cum poti sa studiezi Tourism & Hospitality Management sau International Business in Elvetia!

11 oct. 2019 admin 3043 views
Vezi cum poti sa studiezi Tourism & Hospitality Management sau International Business in Elvetia!

Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu international, ai abilitati de lider sau doresti sa le dezvolti? Vrei sa faci parte dintr-o industrie care se dezvolta permanent, care reprezinta 9% din PIB-ul mondial, adica enorm, o industrie dinamica si fascinanta care are mereu nevoie de experti si pasionati?

In acest caz industria ospitalitatii este potrivita pentru tine. 

Swiss Education Group impreuna cu IntegralEdu organizeaza workshop-uri de informare adresate tuturor celor interesati sa urmeze programe de licenta, master, junior summer camps sau professional courses in International Hospitality, Hotel Management, Event Management sau Arta Culinara.

Programul prezentarilor Swiss Education Group:

Bucuresti, 2 noiembrie - hotel Novotel - Sala Lyon (Mezanin), 16:00
Craiova, 4 noiembrie – hotel Ramada, 18:00

Participarea este GRATUITA si se face pe baza de inregistrare online, completand formularul de aici sau la g.iordachescu@integraledu.ro.

 

 

In cadrul evenimentelor, participantii vor putea vedea o prezentare mai detaliată a universitatilor membre SEG si a programelor de studiu pe care acestea le ofera, vor intelege ce si cum studiaza studentii romani si internationali acolo, care sunt posibilitatile de cariera si dezvoltare din timpul studiilor si dupa absolvire.

Evenimentele vor fi sustinute de catre Tarek Kouatly, Head of Marketing and Development, Swiss Education Group, alaturi de consultantii IntegralEdu, reprezentanti oficiali ai grupului SEG in Romania.

Vor fi reprezentate cinci institutii de elita din Elvetia: César Ritz CollegesCulinary Arts Academy SwitzerlandHotel Institute MontreuxIHTTI School of Hotel Management si Swiss Hotel Management School.

 


De ce sa alegi industria ospitalitatii:

Industria ospitalitatii are cea mai rapida crestere din lume (turismul international este de asteptat sa creasca cu o medie de 4,1% pana in 2020, adica un total de 1,6 miliarde de turisti), iar o astfel de dezvoltare inseamna ca nevoia de locuri de munca va creste exponential. Cu peste 89% dintre absolventi detinand pozitii de management in mai putin de 5 ani de la absolvire, universitatile care fac parte din SEG, prin abordarea practica si pregatirea academica riguroasa, iti ofera avansul de care ai nevoie pentru a transforma job-ul intr-o cariera de succes la nivel international.

In prezent, sunt aproximativ 112 000 000 angajati in domeniul ospitalitatii, cifra in continua crestere, iar SEG este cea mai buna rampa de lansare in domeniu, cu parteneriatele sale internationale de prestigiu: Accor Hotels, Four Seasons, Marriott, Hilton, Emirates, Armani si multi altii.


Despre SEG:

Inca din 1982, SEG este lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Pastrand traditia managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite de SEG combina invatarea academica cu experienta practica si sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu. Toate scolile membre sunt supuse unor criterii de asigurare a calitatii academice, care asigura elevii ca primesc renumitul nivel de educatie elvetian.

Swiss Hotel Management School și César Ritz Colleges, parte a SEG, sunt doua universitati specializate in managementul turismului hotelier. Cea din urma isi are centrele universitare in regiunea localitatilor Brig si Le Bouveret, situate in apropierea granitei cu Italia si, repectiv, cu Franta. Hotel Institute Montreux include in programul sau de studii experienta elvetiană in managementul hotelier alaturi de cea acumulata in spatiul american.

In cadrul Culinary Arts Academy Switzerland sunt pregatiti marii bucatari din restaurantele de lux din întreaga lume, iar IHTTI School of Hotel Management din Neuchatel este specializata in domeniul designului hotelier. Aici studentii invata ce inseamna managementul hotelier din perspectiva amenajarilor interioare, tehnologiei si gestionarii brandurilor din zona de lux.

Swiss Education Group are parteneriate cu cele mai mari lanturi hoteliere din intreaga lume, unde studentii sai isi fac stagiile de practica din cadrul studiilor. Totodata, universitatile sprijina dezvoltarea permanenta la nivel mondial a acestor domenii, iar tinerii care doresc sa studieze la una dintre universitatile grupului si ai caror parinti administreaza sau detin o afacere in domeniul ospitalitatii (restaurante, agentii de turism, hoteluri mici, casinouri, etc.), beneficiaza de o reducere de 10% din taxa.

Vino sa afli totul despre Swiss Education Group, unde peste 96% dintre absolventi lucreaza in industria ospitalitatii de lux, in intreaga lume

 

Pentru mai multe informatii, discutati cu un consultant IntegralEdu.

Completeaza formularul de inscriere pentru eveniment.

11 oct. 2019 admin 3043 views