Burse in valoare de peste 16.000 GBP pentru aplicantii IntegralEdu

Burse in valoare de peste 16.000 GBP pentru aplicantii IntegralEdu

Anul acesta University of Sunderland ofera exclusiv candidatilor care aplica prin intermediul grupului Integral 40 de burse in valoare totala de peste 16.000 GBP

 

La University of Sunderland studiaza 20 000 de studenti in cele 3 campusuri din Nord-Estul Angliei, Londra, Hong Kong. Universitatea este foarte activa in zona de cercetare, pentru 10 dintre domeniile de cercetare fiind declarati “lideri mondiali”. De asemenea, University of Sunderland pune accent pe diversitate, gazduind peste 154 nationalitati diferite, iar 36% dintre studentii inscrisi fiind studenti internationali. 

 

     

 

Burse si oportunitati financiare


Studentii care vor aplica prin intermediul grupului IntegralEdu pentru un program de licenta sau masterat cu incepere in septembrie 2020 pot beneficia de urmatoarele burse:

 

  • Late Application Scholarship:

Valoare: £500

Criterii de eligibilitate: este acordata primilor 10 studenti care aplica pentru un program de licenta sau de masterat dupa data de 1 iunie 2020.

 

  • Low Household Income Scholarship:

Valoare: £700

Criterii de eligibilitate: este acordata primilor 2 studenti care aplica pentru un program de licenta sau de masterat dupa data de 1 iunie 2020 si au un venit al familiei mai mic de £42500/an.

 

  • Siblings Bursary:

Valoare: £500

Criterii de eligibilitate: este acordata primilor 2 studenti care aplica pentru un program de licenta sau de masterat dupa data de 1 iunie 2020 si au un membru al familiei inscris sau chiar absolvent al University of Sunderland.

 

  • IELTS/SELT Scholarship

Valoare: £500

Criterii de eligibilitate: este acordata primilor 4  studenti care aplica pentru un program de licenta dupa data de 1 iunie 2020 si detin un certificat de limba engleza IELTS cu un punctaj de minim 7.5 sau SELT test cu minim 80%.

 

  • Postgraduate Scholarship

Valoare: 25% reducere din taxa de scolarizare

Criterii de eligibilitate: este acordata primilor 2 studenti care aplica pentru un program de masterat dupa data de 1 iunie 2020 in baza scrisorii motivationale.

 

  • Flight Contribution:

Valoare: 300€ discount pentru procurarea biletelor de avion prin Integral Sunny Holidays

Criterii de eligibilitate: se acorda automat pentru 20 dintre studentii care au aplicat prin intermediul IntegralEdu si detin o oferta de studiu pentru un program de licenta/masterat cu incepere in septembrie 2020.

 

De ce sa alegi University of Sunderland?


Procentul de angajare: 93,4% dintre absolventii University of Sunderland sunt angajati, sunt inscrsi la un program de masterat sau se afla in programe de perfectionare la mai putin de 6 luni de la absolvire (DLHE 2016/2017).
The Careers and Employability Service este serviciul prin care University of Sunderland sprijina studentii si absolventi cu pregatirea CV-ului, tehnici si simulari de interviuri si ii pune in contact cu expertii din industrie.


 

Locatie: Sunderland este un oras de coasta, cu plaje frumoase, situri istorice si un centru modern. Plaja Roker si Centrul de Activitati Marine se afla la mica distanta de campusul universitatii din St Peter. De asemenea, se afla la doar 30 de minute de Newcastle, ceea ce inseamna ca te vei bucura de costurile de trai reduse din Sunderland, dar vei avea acces facil la experienta oraselor mari.

 

Beneficii financiare: Pe langa faptul ca Sunderland ofera cele mai accesibile chirii pentru studenti, University of Sunderland ofera si o serie de ajutoare financiare care iti vor oferi confortul financiar de care ai nevoie pe perioada studiilor. De la burse de merit si reduceri din taxa de scolarizare pana la burse acordate in baza veniturilor sau reduceri pentru transport, universitatea se dedica in a acoperi o gama variata de situatii.

 

Facilitati: Universitatea investeste mereu in noi facilitati, cum ar Living Laborator, care include simularea unei sectii de spital si o farmacie. Recent universitatea a alocat peste 1 milion de GBP doar pentru Facultatea de Inginerie, iar printre facilitatile de care studentii se pot bucura se numara: laborator de mecanica, laborator mecanica fluidelor, spatiu demonstrativ pentru predarea practica si un nou laborator de fabricatie.

 

Programe de studiu


Universitatea ofera o gama cuprinzatoare de programe de licenta acoperind peste 20 de domenii. Printre domeniile care se remarca se numara:

Technology (Advanced Manufacturing, Engineering si Computer Science); Health Sciences and Wellbeing (Nursing, Pharmacy si Paramedic Practice); Education and Society; Business, Law and Tourism; sau Arts and Creative Industries

Lista completa a programelor de studiu o regasiti aici.

 

 

Nota! Bursele mentionate anterior NU se cumuleaza!

Citeste si