University of East Anglia sau Marshall University?

14 sept. 2018 admin 2220 views
University of East Anglia sau Marshall University?

Stim, diferenta majora dintre cele 2 institutii este insasi localizarea, una este in Norwich – Marea Britanie, iar cealalta in Huntington, West Virginia – Statele Unite ale Americii.

Dar ce au cele 2 universitati in comun? Ambele vor fi reprezentate de catre INTO in cadrul World Education Fair. INTO desfasoara parteneriate cu universitati de clasa mondiala din SUA, Marea Britanie si China pentru a oferi programe de pregatire universitara cu predare in limba engleza, studii in strainatate, Foundation si direct-entry la studii de licenta si postuniversitare.

Un alt element comun intre cele 2 universitati sunt premiile obtinute de ambele institutii.

University of East Anglia a obtinut urmatoarele distinctii:

  • Programul de Account and Finance a fost clasat pe locul 13 in Marea Britanie – The Guarding University Guide 2019
  • Top 5 in ceea ce priveste satisfactia studentilor pentru Finance, Business Studies, Marketing and Management Studies – National Student Survey 2017
  • Programul de Business and Management Studies a fost clasat pe locul 15 in Marea Britanie - The Guardian University Guide 2019

In timp ce Marshall University a fost clasata pe:

  • Locul 1 – Best University din West Virginia
  • Locul 15 in clasamentul celor mai bune universitati publice din Sudul Statelor Unite (Top Public University, South)
  • Locul 1 – Forensic Science Graduate Program in America

Atat University of East Anglia, cat si Marshall University ofera programe de Foundation / Pathway pentru studentii care nu indeplinesc din prima conditiile de admitere la facultatea dorita sau pentru cei care doresc un an in care sa se poata pregati pentru admitere la una din cele 2 universitati.

Alessandra, spre exemplu, este studenta la International Foundation in Business and Economics with Society and Culture, iar dupa ce termina acest program va aplica la University of East Anglia pentru un program de licenta in Economie. Este foarte incantata de calitatea profesorilor si de faptul ca atat ei cat si colegii sai internationali sunt foarte prietenosi si saritori, facandu-i viata studenteasca una deosebit de frumoasa.

In ceea ce priveste internship-urile si aplicabilitatea cursurilor in practica, Marshall University spre exemplu are parteneriate din cele mai variate, printre care si cu Toyota. Astfel ca studentii care opteaza pentru cursuri STEM (Science, Technology, Engineering si Mathematics) pot face internship-uri asigurate de universitate, la Toyota, care se afla la 30 de minute de campus.

 

Afla mai multe delatii despre programele oferite si conditiile de aplicare atat pentru University of East Anglia cat si pentru Marshall University si multe altele, direct de la reprezentatii INTO, la World Education Fair in perioada 22-23 septembrie la hotel Radisson Blu, Bucuresti.

 


In SUA, INTO ofera programe de studiu la urmatoarele universitati de prestigiu:

Oregon State University (Corvallis, OR) / University of South Florida (Tampa, FL) / Colorado State University (Fort Collins, CO) / Marshall University (Huntington, WV) / George Mason University (Fairfax, VA)/ Drew University (Madison, NJ) / Saint Louis University (St. Louis, MO) / University of Alabama of at Birmingham (Birmingham, AL) / Washington State University (Pullman, WA) / Suffolk University (Boston, MA) / Illinois State University (Normal, IL).

In Marea Britanie, INTO ofera programe la:

INTO University of East Anglia / INTO University of Exeter / INTO Newcastle University / INTO Glasgow Caledonian University / INTO Manchester (NCUK, University of Manchester, Manchester Metropolitan University) / INTO Queen's University Belfast / INTO City University London / INTO University of Gloucestershire / INTO University of Stirling / INTO London - World Educational Center.

In China, INTO are parteneriate cu Universitatea Nankai.

14 sept. 2018 admin 2220 views