Train your Wallet - Financial Education Workshop

Train your Wallet - Financial Education Workshop

Universitatile si locurile de munca ale secolului 21 solicita mai mult decat note perfecte pentru admitere sau deprinderi tehnice pentru a avea succes in cariera
 

Cursurile de dezvoltare personala si intreaga nisa de activitate sunt din ce in ce mai utilizate de catre tineri pentru a isi descoperi si dezvolta abilitatile pe care pe le cauta angajatorii si universitatile de top, cat si pentru a isi dezvolta latura emotionala si perceptuala, invatand despre ceilalti oameni, despre cum sa se adapteze la acestia pentru a avea relatii sanatoase atat pe plan personal cat si profesional. 

Prin participarea la Workshopuri de dezvoltare personala vei incepe sa remarci un pattern al obiectivelor tale, sa descoperi ramuri noi pe care sa le exploatezi si este mai probabil sa iti poti descoperi si justifica argumentat unele abilitati. De-a lungul anilor ne-am dat seama care sunt caracteristicile pe care universitatile le cauta in mod normal la viitorii studenti, iar ca urmare am creat diverse workshopuri menite sa va ajute sa subliniati aceste abilitati.

 

Train your Wallet - Financial Education Workshop

 

Mai putin de 5% dintre romani reusesc sa raspunda corect la intrebari de baza in educatia financiara cu referire la rate, calcularea dobanzilor sau inflatie. Notiunile de educatie financiara dobandite inainte de inceperea facultatii  sau inainte de a accesa piata muncii sunt cruciale pentru viitorii adulti si reprezinta un fundament solid pentru succes si securitate financiara. Statutul de student vine cu responsabilitatea gestionarii unui buget si reprezinta momentul perfect pentru a dezvolta si imbogati abilitatile financiare.

Prin workshop-ul Train your wallet ne dorim sa punem bazele unei educatii  financiare si sa raspundem intrebarilor precum: Cum imi stabilesc obiectivele financiare? Cum functioneaza economia, sistemul bancar si cum ma afecteaza? Cum se calculeaza dobanzile? Ce inseamna planificare financiara? 

 


Pe scurt, ne dorim sa dezvoltam abilitati financiare pe care le veti testa din plin in perioada facultatii. 

Data: 23 iulie, 5 august 
Ora: 16:00

HostGeorge Marchidan
Cost: 150 lei
Cum se va desfasura
: ONLINE

 

*Daca vii impreuna cu alti 10 prieteni ce isi doresc sa participe la workshop, noi il organizam gratuit!  We rise by lifting others!

Citeste si