The World of Hospitality

12 apr. 2017 admin 12356 views
The World of Hospitality

Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu international, ai abilitati de lider sau doresti sa le dezvolti? Vrei sa faci parte dintr-un mediu flexibil, in care se pune accentul pe lucrul in echipa, comunicare si inovatie? In acest caz industria ospitalitatii este potrivita pentru tine. In luna mai, Swiss Education Group sustine in Romania o serie de prezentari dedicate. Inscrie-te la prezentarea din orasul tau completand formularul de la final.
 

Programul complet al prezentarilor Swiss Education Group:

Bucuresti, 3 mai - Sala Merope, Radisson Blu Hotel, 18:00
Galati, 4 mai - Sala Tratative, Hotel Vega, 18:00
Iasi, 6 mai - Sala Mozart din Congress Hall, Palas Mall, 11:30 

 

The World of Hospitality este un eveniment Swiss Education Group, in parteneriat cu IntegralEdu si Radisson Blu Hotel.

Evenimentul aduce la aceeasi masa tinerii interesati de o cariera in domeniul ospitalitatii cu manageri ai unui mare lant hotelier international si reprezentanti ai Swiss Education Group, unul dintre cele mai mari grupuri de universitati din industria ospitalitatii, managementului hotelier si artei culinare.

Evenimentul se va incheia cu un tur al hotelului Radisson Blu Bucuresti, unde participantii vor vedea in detaliu ce presupune cariera intr-un lant hotelier de 5 stele! Speakerii prezenti au o vasta experienta in: Management si Leadership, Marketing, PR, Coaching si Educatie.


Pe data de 4 mai Swiss Education Group ajunge in Galati, unde va discuta cu tinerii interesati de Hospitality Management la Hotel Vega, iar pe 6 mai va ajunge in Iasi, la Congress Hall din Palas Mall
 

De ce sa participi:

Vei afla cum sa faci cele mai bune alegeri pentru viitorul tau in managementul ospitalitatii, vei gasi mijloace noi de a-ti evidentia calitatile si a-ti pune in valoare potentialul, vei gasi inspiratia de care ai nevoie la inceput de drum. In plus, vei intra in lumea de business pentru a afla insight-uri aplicabile in alegerea carierei tale, vei face networking cu reprezentanti ai scolilor de elita din Elvetia si manageri ai unuia dintre cele mai mari hoteluri din Romania. Specialistii in educatie in strainatate IntegralEdu vor fi alaturi de tine pentru a-ti oferi consultanta necesara pentru fiecare pas catre o cariera de success in hospitality management.


De ce sa alegi industria ospitalitatii:

Industria ospitalitatii are cea mai rapida crestere din lume (turismul international este de asteptat sa creasca cu o medie de 4,1% pana in 2020, adica un total de 1,6 miliarde de turisti), iar o astfel de dezvoltare inseamna ca nevoia de locuri de munca va creste exponential. Cu peste 89% dintre absolventi detinand pozitii de management in mai putin de 5 ani de la absolvire, universitatile care fac parte din SEG, prin abordarea practica si pregatirea academica riguroasa, iti ofera avansul de care ai nevoie pentru a transforma job-ul tau intr-o cariera de succes la nivel international.

In prezent, sunt aproximativ 112 000 000 angajati in domeniul ospitalitatii, cifra in continua crestere, iar SEG este cea mai buna rampa de lansare in domeniu, cu parteneriatele sale internationale de prestigiu: Accor Hotels, Four Seasons, Marriott, Hilton, Emirates, Armani si multi altii.


Despre SEG:

Inca din 1982, SEG este lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Pastrand traditia managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite de SEG combina invatarea academica cu experienta practica si sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu. Toate scolile membre sunt supuse unor criterii de asigurare a calitatii academice, care asigura elevii ca primesc renumitul nivel de educatie elvetian.

Swiss Hotel Management School și César Ritz Colleges, parte a SEG, sunt doua universitati specializate in managementul turismului hotelier. Cea din urma isi are centrele universitare in regiunea localitatilor Brig si Le Bouveret, situate in apropierea granitei cu Italia si, repectiv, cu Franta. Hotel Institute Montreux include in programul sau de studii experienta elvetiană in managementul hotelier alaturi de cea acumulata in spatiul american.

In cadrul Culinary Arts Academy Switzerland sunt pregatiti marii bucatari din restaurantele de lux din întreaga lume, iar  IHTTI School of Hotel Management din Neuchatel este specializata in domeniul designului hotelier. Aici studentii invata ce inseamna managementul hotelier din perspectiva amenajarilor interioare, tehnologiei si gestionarii brandurilor din zona de lux.

Swiss Education Group are parteneriate cu cele mai mari lanturi hoteliere din intreaga lume, unde studentii sai isi fac stagiile de practica din cadrul studiilor. Totodata, universitatile sprijina dezvoltarea permanenta la nivel mondial a acestor domenii, iar tinerii care doresc sa studieze la una dintre universitatile grupului, iar parintii lor administreaza sau detin cel putin o unitate hoteliera, pot beneficia de 20% reducere din toata taxa de scolarizare. De asemenea, o reducere de 10% din taxa se aplica si tinerilor ai caror parinti administreaza sau detin o afacere in domeniul ospitalitatii (restaurante, agentii de turism, hoteluri mici, casinouri, etc.). Pentru mai multe informatii, discutati cu un consultant IntegralEdu.


 

Formular inregistrare pentru eveniment:

 
Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie procesate de catre IntegralEdu si partenerii acestuia in scopul de informare cu privire la educatia in strainatate.

 

 

 

12 apr. 2017 admin 12356 views