Swiss Business & Hospitality Camp

29 ian. 2020 admin 20402 views
Swiss Business & Hospitality Camp

Afla totul despre industria ospitalitatii si despre managementul hotelier, de la profesionisti in domeniu, din tara si din strainatate, direct pe platourile unuia dintre hotelurile de top din Bucuresti.

Cursul dureaza 3 zile si este organizat in parteneriat intre Swiss Education Group, Hotel Novotel, parte a grupului international Accor si IntegralEdu, sub egida FIHR - Romanian Hotels Association.

Locatie: Hotel Novotel, Bucuresti

Program:

Check-in - 26 iunie, ora 10:00

Check-out - 28 iunie, ora 13:00


Trainerii sunt experti Internationali in Hospitality si Hotel Management:

Tarek Kouatly, MBA Hospitality Management

Head of Marketing and Development - Swiss Education Group

Goran Yordanov, MSc Hospitality Management

Head of Marketing and Development Eastern Europe - Swiss Education Group

Eugenios Savva, M.A. Human Resources

Executive Hospitality Consultant

Andreea Gheorghiu

Deputy General Manager, Novotel Hotel Bucharest

Calin Ile

Presedinte FIHR, Asociatia Hotelierilor din Romania


Cursul reprezinta o oportunitate unica pentru viitorii lideri in industrie, cu varste cuprinse intre 17 si 24 ani, de a intra in "lumea ospitalitatii" si pentru a castiga o experienta educationala care le va fi utila la construirea unei cariere in industria cu cea mai rapida crestere din lume.

Acest program de pregatire ofera perspective unice si sfaturi valoroase pentru cei care doresc sa devina profesionisti in industria ospitalitatii si va adauga valoare CV-urilor tinerilor ce doresc sa fie admisi la universitati internationale de prestigiu si/sau job-uri in domeniu.

Programul va fi in sine o carte deschisa despre adevarata calitate elvetiana si despre expertiza in Managementul Ospitalitatii si va cuprinde o serie de ateliere, seminarii, jocuri creative, vizite si activitati. Tinerii vor lucra pe scenarii de afaceri reale si vor invata sa-si cultive creativitatea si sa castige cunostinte despre cum sa construiasca o afacere de la zero. Ei vor invata sa lucreze in echipe si sa-si consolideze abilitatile de leadership. Trainerii vor conduce, de asemenea, ateliere de comportament profesional cu tinerii care ii vor ajuta sa-si imbunatateasca abilitatile si sa se evidentieze in multime.


Cost: 150 euro (700 ron)

care include cazarea la Hotel Novotel, Bucuresti, mic-dejun, sucuri si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei.

Atentie, locurile sunt limitate! Participantii la curs vor fi selectati pe baza CV-ului si in urma unui interviu telefonic. 

Termenul limita pentru trimiterea CV-urilor este 12 iunie 2020.

Pentru mai multe detalii si inregistrari va stam la dispozitie:

Bogdan Dinca, bdinca@integraledu.ro sau 0737.069.022.

29 ian. 2020 admin 20402 views