Danemarca

23 aug. 2015 Admin 4121 views
Danemarca
Programele de  licenta  si masterat gratuite in Danemarca!

Programele de licenta si master la universitatile din Danemarca sunt subventionate in totalitate de stat. Astfel, romanii pot studia cu taxe 0. Instruirea tinerilor in Danemarca implica multa creativitate, acestia beneficiind de o pregatire academica si practica excelenta.

Institutiile de invatamant superior din Danemarca sunt de trei tipuri: academii profesionale, colegii si universitati. Acestea au un sistem de credite comun, care permite studentilor transferul de la o institutie la alta in diferite etape ale studiilor. Academiile si colegiile ofera programe de doi ani intr-un domeniu la alegere, punandu-se accentul pe latura practica si legatura stransa intre student si profesor.  In baza diplomei de licenta obtinute, studentii pot aplica pentru un program de master. Universitatile din Danemarca ofera programe de licenta de trei ani si jumatate si programe de master de doi ani.

 

Bursa SU

Studentii care urmeaza studii de licenta sau de master la o universitate din Danemarca pot beneficia de o bursa de pana la 800 de euro pe luna, oferita de guvernul danez. Pentru a putea aplica pentru aceasta bursa, studentul trebuie sa aiba un contract de munca pe cel putin 10-12 ore pe saptamana si sa fie cetatean european. 

Taxe de studiu in Danemarca: 0

Contacteaza acum un consultant IntegralEdu pentru a vedea care sunt programele de studiu in limba engleza disponibile si conditiile specifice de aplicare, studiu si trai in Danemarca.

 

                             

23 aug. 2015 Admin 4121 views
Citeste si