Studiaza la una din cele mai moderne universitati din Marea Britanie – Middlesex University!

4 dec. 2017 admin 10967 views
Studiaza la una din cele mai moderne universitati din Marea Britanie – Middlesex University!

Infiintata in 1882, Universitatea Middlesex din Londra a devenit una dintre cele mai progresiste universitati din Marea Britanie, cu studenti din peste 140 de tari. In 2016, Times Higher Education Rankings a clasat Middlesex pe lista celor mai mari 200 de universitati internationale din lume. In plus, Universitatea Middlesex este numarul 1 in Londra in randul universitatilor moderne (The Sunday Times, Good University Guide, 2017).

Universitatea Middlesex se afla in Hendon, situat Nord-Vest de Londra. Istoria universitatii incepe de pe la 1878, aceasta fiind infintata din diverse fuziuni de colegii si scoli din zona. Prin acestea se numara: St. Katherine’s College, Hornsey College of Art, Ponders End Technical Institute si Hendon Technical Institut. In 1973, toate aceste colegii, plus alte institutii din zona de nord a Londrei, au format Middlesex Polytechnic. Pe masura ce Middlesex Polytechnic se extindea,in anul 1992, a luat numele de Middlesex University.

In prezent, universitatea are campusuri in Dubai, Mauritius, Malta si, evident, Marea Britanie, iar aici studiaza tineri proveniti din peste 140 de tari ale lumii.

 

Programe de studiu

Middlesex University ofera numeroase optiuni in ceea ce priveste programele de studii universitare, cat si de masterat. Pricipalele categorii sunt cele de Computer Science, Business, Arta si desgin, Arhitectura, Stiinte sociale, Drept, Film, Media, Dans, Muzica si multe altele.

In ceea ce priveste locul pe care-l ocupa pe domenii de studiu, Middlesex a fost desemnata in 2015 a fi cea mai buna universitate moderna din Londra in domeniile Computer Science, Muzica, Psihologie, Teatru, Dans si Cinematografie si in domeniul asistentei sociale.

Alexandra Gabriela Georgescu, studenta la Crimonologie la Middlesex University, ne povesteste ca in universitatile din Marea Britanie se pune accentul pe seminarii si discutii libere in clasa. O ora este formata din predare si discutii libere intre elevi si profesori, dar si ca “studiul individual este un aspect necesar in viata unui student la Middlesex University.”

Interviul cu Alexandra poate fi citit integral aici: http://www.integraledu.ro/ro/articles/pedagoteca--studenta-din-romania-la-middlesex-university-london-----a-studia-in-uk-nu-este-un-vis-nerealizabil--ci-un-vis-care-necesita-informare---

 

In prezent, conform unui studiu Destination of Leavers of Higher Education din 2016, 91% din absolventii Middlesex University au un job in cel mult 6 luni de la terminarea facultatii.

 

Investitii permanente in cercetare si dezvoltare

In ultimii ani, Middlesex a facut o investitie majora in capacitatea sa de cercetare prin recrutarea a peste 200 de cadre didactice, persoane care sunt renumite in domeniile lor si care intaresc platforma de cercetare prin practica profesionala.

Tocmai de aceea, in 2014, Research Excellence Framework, au declarat ca peste 90% din cercetarile realizate la Middlesex University sunt recunoscute international.

In prezent, Middlesex University este una dintre cele mai internationale universitati din Marea Britanie, cu peste 25 000 de studenti din toata lumea, din care peste 140 de nationalitati in toate cele 4 locatii.

Mai multe detalii legate de modul in care poti ajunge student la Middlesex University London: programe de studii, cazare, taxe, burse etc. puteti obtine discutand cu consultantii IntegralEdu, sau online pe site-ul nostru: http://www.worlduniversities.ro/i/ro/middlesex-university-london

4 dec. 2017 admin 10967 views