Studiaza in Marea Britanie la Swansea University!

4 iul. 2018 admin 9910 views
Studiaza in Marea Britanie la Swansea University!

Este iulie, au venit rezultatele la BAC si inca nu stii la ce universitate sa aplici?

Swansea University inca mai face inscrieri!

Toata perioada ar putea fi agitata, astfel ca o mica pregatire in avans poate face diferenta. Cateva sfaturi oferite de Swansea University pentru a face procesul de admitere cat mai usor:

  • Nu te grabi – ai putea sa simti ca este nevoie sa te grabesti si sa accepti o oferta, dar cele mai multe universitati din strainatate nu au toate locurile ocupate inainte ca rezultatele UK A Level sa apara, iar asta se intampla pe la mijlocul lunii august. Asigura-te ca ai aflat despre universitate si cursul pentru care ai aplicat, inclusiv despre stilul si costul de trai din orasul respectiv.
  • Ramai calm – trateaza orice contact cu universitatile in acest moment ca pe un interviu. In cele mai multe cazuri o sa vorbesti cu membrii personalului academic care pot trata aceste convorbiri telefonice scurte ca pe mijloace de selectare a studentilor. Iti recomandam sa arati un adevarat interes fata de curs si sa nu iti fie frica sa pui intrebari.
  • Fii fericit – indiferent ca nu esti inca hotarat la ce universitate sa mergi sau ca nu ai indeplinit conditiile la universitatea la care ai aplicat deja, inca mai ai oportunitatea de a gasi loc la o universitate excelenta.

Swansea University este cea mai buna universitate din Tara Galilor, conform prestigioasei publicatii The Guardian fiind situata pe locul 31 din 121 de universitati din Marea Britanie si a obtinut Gold in cadrul Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) in 2018, Gold fiind cea mai inalta distinctie.

Surse de finantare

Studentii europeni se bucura in continuare de posibilitatea de a accesa imprumuturile oferite de catre guvernul Marii Britanii pentru studii universitare. Imprumutul este in valoarea de maxim 9.250 £/an pentru programele de licenta. De asemenea, pentru studii masterale, imprumutul poate ajunge pana la 13.000£.

Burse

Programe de licenta - Burse de studiu:

  • burse de excelenta: 3.000£  se acorda automat studentilor care obtin cel putin nota 9.5 la examenul de Bacalaureat
  • burse de merit: 2.000£ pentru studentii care obtin cel putin nota 9 la examenul de Bacalaureat si minim 7 la fiecare materie

Programe de masterat:

  • Masters scholarships (Postgraduate taught programmes): sunt disponibile 100 de burse in valoare de 3.000£.
  • Studentii care doresc sa se inscrie in programele de masterat cu o durata de un an, si anume din septembrie 2018 pana in septembrie 2019, au posibilitatea de a accesa o bursa oferita de catre guverul galez, care nu este rambursabila, de 3.400£. Bursa este disponibila si pentru studentii din UE si se aloca in functie de ordinea aplicatiilor.

Tara Galilor ofera imprumuturi mai mari pentru programele de masterat.

 

Educatie in linie cu societatea de astazi

Swansea University lucreaza indeaproape cu intreprinderi, firme si reprezentanti ai sectorului public pentru a imbunatati permanent oferta educationala pe care o pune la dispozitie viitorilor absolventi care doresc sa intre pe piata muncii. Astfel, universitatea se asigura ca materiile si cursurile oferite pregatesc viitorii angajati pentru o cariera de succes.

Orasul Swansea este foarte interesant si vibrant, facand posibile practicarea sporturilor, artelor si are in acelasi timp o cultura foarte dezvoltata. Orasul a semnat un acord regional in valoare de 1,3 miliarde £ care va ajuta la promovarea inovatiei in oras si la cresterea si prosperitatea diferitelor domenii, de la sanatate pana la resurse naturale.

Universitatea Swansea are o comunitate foarte strans unita in campus, iar uniunea studentilor are societati in care se poate regasi fiecare student. Daca totusi nu iti gasesti grupul preferat, uniunea te ajuta sa incepi tu propria societate.

 

Poti aplica gratuit la Swansea University cu ajutorul unui consultant educational IntegralEdu. Vezi aici mai multe informatii despre programele oferite de aceasta universitate, care sunt conditiile de admitere si bursele oferite. 

4 iul. 2018 admin 9910 views