Smartversity: Alege calea catre succes cu AUBG

15 sept. 2017 admin 4355 views
Smartversity: Alege calea catre succes cu AUBG

Daca esti in cautarea unui invatamant superior de calitate dintr-o comunitate activa, si sa te pregatesti pentru o cariera de succes la nivel international, atunci Universitatea Americana din Bulgaria (AUBG) este locul potrivit pentru tine.


AUBG ofera educatia americana de inalta calitate cu predare exclusiv in limba engleza, urmand ca studentii sa obtina atat o diploma americana, cat si o diploma europeana. AUBG este acreditata de catre cei care acrediteaza Harvard, MIT si Yale in Statele Unite ale Americii. “Nu numai ca AUBG a ajutat la deschiderea mai multor usi pentru mine, dar a si creat o mentalitate distincta si critica in mine, ceea ce cred ca este principalul motor au succesului meu profesional de pana acum.”, a declarat Panayot Ivanov, absolvent AUBG si un actual canditat la MBA la Kellogg School of Management.


Aici, studentii au sansa sa se scufunde intr-o atmosfera academica excelenta si sa dobandeasca abilitati care depasesc gradele lor. Prin curriculum-ul sau versatil si flexibil, AUBG pregateste tinerii pentru carierele de maine. Membrii facultatii sunt persoane cu un nivel ridicat de calificare care provin de la scolile superioare din SUA, UE si din intreaga lume, creand o cultura a meritelor academice care promoveaza perspectivele globale.


La AUBG, studentii impartasesc experiente fundamentale intr-o comunitate diversa si incluziva alaturi de studenti din peste 40 de tari. Cel mai important, abordarea holistica a educatiei artistice si liberale si a vietii din campus, ii pregateste pe absolventii AUBG pentru realizari profesionale exceptionale la nivel international – 99.8% din absolventii AUBG isi continua studiile sau devin angajati in doar cateva luni de la absolvire. Acreditata atat in UE si USA, diploma AUBG este un pasaport catre lume, iar absolventii universitatii lucreaza pentru companii globale de pe toate continentele.

Milena Grayde, absolventa AUBG, in prezent Managing Director la JP Morgan declara: “AUBG este cu siguranta o platforma fantastica pentru a incepe sau a continua educatia si o rampa de lansare pentru o cariera de succes”.


Dar ce face educatia si experienta AUBG sa fie atat de unica?

Studentii de aici beneficiaza de oportunitatea de a potrivi educatia cu interesele si cu planurile lor viitoare, ramanand in control asupra programului lor academic prin intermediul unui curriculum flexibil si divers. Majoritatea studentilor AUBG profita de numeroasele beneficii ale educatiei artistice liberale prin adaugarea unei discipline complementare domeniului lor principal de studiu, pentru a avea si mai multe optiuni de cariere. Este posibil sa combini pana la 2 specializati majore si 2 minore, toate acestea fara taxe suplimentare!

In plus, AUBG se mandreste cu preturi accesibile si numeroase oportunitati de burse si ajutor financiar. Studentii de aici sunt incurajati sa-si atinga intregul potential, indiferent de baza lor. Tocmai de aceea, majoritatea primesc o forma de sprijin financiar. “Am castigat aceasta forma de independenta fata de familia mea, pentru ca primesc o educatie buna si, intre timp, imi fac parintii mandri ca imi acopar singur cheltuielile. Ma face sa ma simt foarte bine”, a spus Iris Dyrmishi, absolvent.


“AUBG nu este doar o universitate; este un mediu care te modeleaza intr-adevar pentru viitor”, a spus absolventa Zerina Bruci. Acest lucru se datoreaza in mare masura faptului ca studentii AUBG traiesc, studieaza si lucreaza impreuna intr-un campus residential de tip American, de ultima generatie. Complexul universitar este situat in inima orasului Blagoevgrad – un oras mic, vibrant, universitar, la o ora distanta de Sofia. Campusul este unul confortabil si verde, care imbina locuinte si cladiri academice cu facilitati sportive si de luat masa, precum si o sala de teatru profesionist si o varietate de locatii multi-scop.
Cei care cauta experiente atragatoare in afara salii de clasa nu vor ramane dezamagiti. Un mediu extracurricular divers si versatil, precum si mai mult de 40 de cluburi si societati studentesti primesc studentii care doresc sa isi dezvolte interesele si pasiunile. “AUBG este locul unde se pot implica in atatea activitati diferite, devenind tot mai greu si mai dificil in fiecare an pentru a tine pasul cu totul”, a declarant absolventa si antreprenoarea, Daria Kuznetsova. “Procesul de creare al unui club universitar mi-a oferit atat cunostinte de afaceri, cat si abilitati financiare”, a adaugat ea.


Pe langa faptul ca este un loc international, AUBG ofera studentilor sai oportunitati multiple de a participa la programe de schimb. Acestia pot alege din peste 300 de universitati si asta nu e totul – AUBG ofera asistenta financiara studentilor printr-un fond de calatorie special conceput celor care doresc sa participe la un schimb de experienta si au nevoie sa acceze acest fond.


Timpul petrecut in universitate reprezinta o experienta incredibila; are puterea de a modela destinele si de a crea legaturi pentru o viata intreaga. “Oportunitatile de dezvoltare de care studentii pot profita sunt nenumarate, iar mediul dinamic de invatare este minunat pentru cultivarea abilitatilor de comunicare si leadership. In plus, sprijinul acordat de catre universitate studentilor sai este de-a lungul vietii, prin reteaua valoroasa de absolventi din care ajungi sa faci parte si, de asemenea, prin premii generoase, cum ar fi bursa Tchaprachikoff. Toate acestea fac din AUBG nu doar o institutie de invatamant superior, ci o comunitate care este investita in succesul si dezvoltarea ta, chiar si dupa absolvire”, a declarat absolventa si in prezent canditata la Colegiul Babson, Lilia Chobanova.


AUBG conecteaza oamenii intr-un mod unic in timp ce incurajeaza creativitatea, iubirea de cunoastere si succes. “La AUBG intalnesti oameni care raman in viata ta pentru totdeauna. Este vorba despre mentalitatea similara a oamenilor sau atmosfera speciala de aici sau ambele, care creeaza cu adevarat legaturi de durata. AUBG m-a facut de asemenea curios despre ce pot gasi in lume si mi-a dat curajul de a-mi urmari sansele”, a spus Rositsa Zaimova, absolventa AUBG si partener asociat la Dalberg Data Insights.

Te asteptam la Word Education Fair pentru a intra in legatura directa cu reprezentatii AUBG. Inscrie-te acum!

 

15 sept. 2017 admin 4355 views