Sesiuni de prezentari in Galati, pentru studii in strainatate!

26 aug. 2019 admin 645 views
Sesiuni de prezentari in Galati, pentru studii in strainatate!

Incepand cu luna septembrie, biroul IntegralEdu Galati va organiza sesiuni de prezentari gratuite, avand ca subiect principal, toate lucrurile de care ar trebui sa tii cont pentru a te putea pregati din timp pentru plecarea la studii in strainatate. In acest sens te invitam, pe tine si pe prietenii tai, la urmatoarele sesiuni:

1. Joi, 5 septembrie, 16:00

Care sunt documentele necesare, termenii limita, procesul de depunere a cererilor si cum sa te pregatesti pentru un interviu reusit.

2. Joi, 12 septembrie, 16:00

Care este diferenta dintre universitatile din Marea Britanie, Olanda, Germania etc. si cum sa iti faci CV-ului in functie de tara aleasa pentru a avea un impact cat mai pozitiv.

3. Joi, 19 septembrie, 16:00

Care sunt cele mai importante cerinte ale universitatilor de top si care sunt cele mai bune moduri de a scrie o scrisoare de motivatie + tips and tricks pentru o admitere cu succes.

De asemenea, in luna octombrie si noiembrie, biroul din Galati va avea si invitati speciali, tineri care in prezent studiaza in strainatate si care vor impartasi experienta lor educationala, printr-o serie de sesiuni online de tip Q&A. Daca sunt parinti care isi doresc sa participe la aceste sesiuni online, sunt incurajati sa se inscrie. 

Scopul acestor sesiuni este ca viitorii studenti sa afle cum este viata in Marea Britanie si Olanda, mai multe despre costuri, programele pe care le urmeaza studentii de acolo, lucrurile administrative pe care le au de facut etc.

Acestea vor avea loc pe Skype in urmatoarea ordine:

  • 18 octombrie, ora 16.00 cu Irina Lungu - University of Essex, UK. Irina este studenta la Limbi Moderne in anul 2.
  • 4 noiembrie, ora 16.00 cu Andreea Baltag - NHL Stenden University of Applied Sciences, Olanda. Andreea este studenta la Hospitality Management in anul 2.
  • TBA cu Dan Comsa - The Hague University of Applied Sciences, Olanda. Dan  este student la International Business in anul 4.

 Totodata, pentru ca tinem atat de mult ca toti viitorii studenti sa fie informati cu privire la studiul in strainatate, oricand in afara acestor sesiuni colegii din Galati va raman la dispozitie pentru intalniri individuale.

Participarea la evenimente este gratuita in limita locurilor disponibile si se face pe baza de inregistrare, completand formularul de mai jos sau direct la adresa florentina@integraledu.ro sau la nr. de telefon 0737 069 014.

 

Prin completarea acestui formular, va oferiti acordul ca imaginile realizate in cadrul evenimentelor sa fie folosite ulterior in scopuri de popularizare a serviciilor oferite.
26 aug. 2019 admin 645 views