Servicii de consultanta

7 oct. 2019 admin 2576 views
Servicii de consultanta

Consultanta educationala - In cadrul sedintei de consultanta individuala (in biroul IntegralEdu sau online) vom aplica expertiza detinuta in intelegerea nevoilor specifice si a asteptarilor fiecarui student, raspunzand astfel principalelor intrebari referitoare la studiul in strainatate. Asadar, in cadrul primei intalniri iti vei cunoaste consultantul educational care te va sprijini pe parcursul procesului de admitere si vei afla particularitatile fiecarei destinatii educationale. Vei fi informat cu privire la procedura de admitere, documentatie necesara, costuri si surse de finantare, dar si rolul consultatului IntegralEdu in cadrul acestui proces.

Pana acum zeci de mii de tineri au beneficiat de acest serviciu si acum fac parte din #integraledusquad. Te invitam sa li te alaturi!

                                                                                    

Integral Network of Partner Universities

(proces gratuit de candidatura)

Cu un portofoliu de peste 200 universitati partenere din Europa si USA, cei mai multi dintre tinerii care apeleaza la serviciile unui consultant IntegralEdu gasesc optiunea de studiu favorita in cadrul portofoliului nostru de universitati.

Prin acest serviciu ne dorim ca orice student sa beneficieze de urmatoarele servicii:

  • Consultant dedicat pe parcursul procesului de admitere
  • O lista de 5 institutii care se potrivesc cerintelor fiecaruia, din aceeasi tara
  • Dosar de admitere in conformitate cu cerintele universitatii
  • Depunerea candidaturii utilizand una dintre platformele specifice fiecarei destinatii de studiu
  • Monitorizarea permanenta a candidaturii
  • Instructiuni pentru cazare in campus (acolo unde acesta exista)

 

Apply Globally

(proces de candidatura contra cost)

Pentru ca nu ne limitam serviciile la institutiile ce se regasesc in portofoliul nostru, te putem ajuta si cu procesul de admitere pentru alte institutii vizate, acest serviciu fiind contra cost. Fiecare universitate are criterii si conditii specifice de admitere, iar consultantul tau are expertiza necesara in a-ti oferi toate aceste detalii.

UCL, Oxford, Cambridge, Imperial College London, Edinburgh, Eindhoven University of Technology, Delft, University of Amsterdam, Erasmus University Rotterdam, Bocconi University, sunt doar cateva exemple de institutii unde studiaza cei ce au parcurs procesul alaturi de consultantii nostri. Urmand exemplul lor, poti profita si tu de cunostintele si experienta noastra pentru a avea o aplicatie de succes.

Daca esti interest de unul din aceste pachetele de servicii, te rog sa iei legatura cu un consultant sau sa suni la birourile IntegralEdu, pentru a stabili o intalnire.

Pentru a identifica parcursul si pachetul de servicii potrivit tie, te invitam sa contactezi un consultant educational!

De ce sa colaborezi cu un consultant IntegralEdu?

  • Stim ca in anii finali de studiu TIMPUL este cea mai importanta resursa a unui student, astfel un consultant IntegralEdu iti va asigura un proces de admitere rapid si eficient.
  • Pentru ca un consultant educational IntegralEdu se adapteaza nevoilor tale, indiferent ca ai nevoie de transmiterea rapida a dosarului de admitere sau doresti sa afli ce domeniu de studiu, curs si universitate ti se potrivesc.
  • Pentru ca acesta este mereu up-to-date cu modificarile din domeniul educatiei iar vizitele si trainingurile constante la care participa in tara si in strainatate il ajuta sa poate identifica cu usurinta optiunile potrivite nevoilor tale.
7 oct. 2019 admin 2576 views