Servicii de consultanta

Servicii de consultanta

Ce presupune consultanta educationala IntegralEdu?
 

 • Sedinte de consultanta individuala, in biroul IntegralEdu sau online

In cadrul sedintelor de consultanta individuala (in biroul IntegralEdu sau online) vom aplica expertiza detinuta in intelegerea nevoilor specifice si a asteptarilor fiecarui student, raspunzand astfel principalelor intrebari referitoare la studiul in strainatate.

 • Consultant dedicat

In cadrul sedintelor iti vei cunoaste consultantul educational care te va sprijini pe parcursul procesului de admitere si vei afla particularitatile fiecarei destinatii educationale. Acesta iti ofera bugetele estimative necesare de care ai nevoie in functie de destinatia de studiu sau chiar iti ofera optiuni viabile in functie de bugetul propus de tine. De asemenea te ajuta sau te indruma spre obtinerea diverselor finantari sau burse. 

 • Informatie verificata

Vei fi informat cu privire la procedura de admitere, documentatie necesara, deadlineuri, dar si informatii despre ce tipuri de camere sunt disponibile, costuri, facilitati si cum le poti rezerva pentru cazare in campus.

 • Experienta in domeniu si portofoliu variat

Suntem prezenti in Romania de 9 ani si avem o experienta internationala de 25 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate. Prezenti in Romania din 2008, Consultantii IntegralEdu lucreaza in present cu peste 200 de institutii de invatamant de top din intreaga lume.

 • Ajutor in situatii neprevazute

Avand in vedere ca scopul consultantului educational este sa te ghideze de-a lungul fiecarui pas din procesul de admitere, acestia devin o resursa importanta in eventualitatea in care intervin situatii neasteptate, spre exemplu: cerinte neclare din partea universitatilor, anularea anumitor cursuri, situatii delicate de sanatate, neindeplinirea conditiilor impuse de universitati. 

Pana acum zeci de mii de tineri au beneficiat de acest serviciu si acum fac parte din #integraledusquad. Te invitam sa li te alaturi!

                                                                                    

Integral Network of Partner Universities

(proces gratuit de candidatura)

Cu un portofoliu de peste 200 universitati partenere din Europa si USA, cei mai multi dintre tinerii care apeleaza la serviciile unui consultant IntegralEdu gasesc optiunea de studiu favorita in cadrul portofoliului nostru de universitati.

Prin acest serviciu ne dorim ca orice student sa beneficieze de urmatoarele servicii:

 • Consultant dedicat pe parcursul procesului de admitere
 • O lista de 5 institutii care se potrivesc cerintelor fiecaruia, din aceeasi tara
 • Dosar de admitere in conformitate cu cerintele universitatii
 • Depunerea candidaturii utilizand una dintre platformele specifice fiecarei destinatii de studiu
 • Monitorizarea permanenta a candidaturii
 • Instructiuni pentru cazare in campus (acolo unde exista)

 

Apply Globally

(proces de candidatura contra cost)

Te putem ajuta si cu procesul de admitere pentru alte institutii vizate,inafara portofoliului nostru, acest serviciu fiind contra cost. Fiecare universitate are criterii si conditii specifice de admitere, iar consultantii IntegralEdu au expertiza necesara in a-ti oferi toate aceste detalii!

UCL, Oxford, Cambridge, Imperial College London, Edinburgh, Eindhoven University of Technology, Delft, University of Amsterdam, Erasmus University Rotterdam, Bocconi University, EHL - Ecole hôtelière de Lausanne, ETH Zürich, Lund University sunt doar cateva exemple de institutii unde studiaza cei ce au parcurs procesul alaturi de consultantii nostri. Urmand exemplul lor, poti profita si tu de cunostintele si experienta noastra pentru a avea o aplicatie de succes.

Consultantul tau IntegralEdu iti poate fi de un real folos si in procesul premergator transmiterii. La baza unui dosar de admitere competitiv stau intotdeauna mai multi factori precum: o scrisoare de motivatie atent lucrata si corect redactata, un CV destul de succint dar suficient de cuprinzator, identificarea corecta a universitatilor si programelor, o buna pregatire a interviurilor pentru admitere, un portofoliu creativ si structurat sau un dosar de bursa/ajutor financiar corespunzator. Succesul acestor actiuni depinde deseori de intalnirile si discutiile libere pe care le porti cu consultantul tau. Tocmai pentru ca suntem constienti ca fiecare dintre voi aveti nevoi diferite, venim in intampinarea acestora cu pachetele de servicii de consultanta educationala ce te vor ajuta sa iti castigi locul la universitatea visata.

Pentru a identifica parcursul si pachetul de servicii potrivit tie, te invitam sa contactezi un consultant educational pentru a stabiliti o programare!

 

Stim ca in anii finali de studiu TIMPUL este cea mai importanta resursa a unui student, astfel un consultant IntegralEdu iti va asigura un proces de admitere rapid si eficient.​