Servicii de consultanta

Servicii de consultanta

Ce presupune consultanta educationala IntegralEdu?
 

  • Sedinte de consultanta individuala, in biroul IntegralEdu sau online

In cadrul sedintelor de consultanta individuala (in biroul IntegralEdu sau online) vom aplica expertiza detinuta in intelegerea nevoilor specifice si a asteptarilor fiecarui student, raspunzand astfel principalelor intrebari referitoare la studiul in strainatate.

  • Consultant dedicat

In cadrul sedintelor iti vei cunoaste consultantul educational care te va sprijini pe parcursul procesului de admitere si vei afla particularitatile fiecarei destinatii educationale. Acesta iti ofera bugetele estimative necesare de care ai nevoie in functie de destinatia de studiu sau chiar iti ofera optiuni viabile in functie de bugetul propus de tine. De asemenea te ajuta sau te indruma spre obtinerea diverselor finantari sau burse. 

  • Informatie verificata

Vei fi informat cu privire la procedura de admitere, documentatie necesara, deadlineuri, dar si informatii despre ce tipuri de camere sunt disponibile, costuri, facilitati si cum le poti rezerva pentru cazare in campus.

  • Experienta in domeniu si portofoliu variat

Suntem prezenti in Romania de 9 ani si avem o experienta internationala de 25 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate. Prezenti in Romania din 2008, Consultantii IntegralEdu lucreaza in present cu peste 200 de institutii de invatamant de top din intreaga lume.

  • Ajutor in situatii neprevazute

Avand in vedere ca scopul consultantului educational este sa te ghideze de-a lungul fiecarui pas din procesul de admitere, acestia devin o resursa importanta in eventualitatea in care intervin situatii neasteptate, spre exemplu: cerinte neclare din partea universitatilor, anularea anumitor cursuri, situatii delicate de sanatate, neindeplinirea conditiilor impuse de universitati. 

Pana acum zeci de mii de tineri au beneficiat de acest serviciu si acum fac parte din #integraledusquad. Te invitam sa li te alaturi!

                                                                                    

PACHETE SERVICII CONSULTANTA EDUCATIONALA

WELCOME PACK - 250 Euro: Welcome Pack contine sesiuni de consultanta cu privire la cea mai buna destinatie si cel mai bun domeniu de studii. Rezultatele testelor  vor fi evaluate, rezultatele  academice vor fi luate in considerare, iar consultantul va va recomanda cea mai buna tara pentru a aplica si  institutii adecvate. Veti primi indrumari despre cum sa va pregatiti scrisoarea de motivatie, CV-ul, iar apoi acestea vor fi verificate. Bugetul va fi evaluat si veti fi sfatuiti cu privire la ce burse sunt disponibile.

 

POPULAR PACK - 350 EuroPopular Pack este conceput pentru a acoperi cele mai frecvente nevoi ale solicitantilor romani. Este ales cu o rata de 70%, deoarece ofera siguranta in aplicarea la universitati din doua destinatii. De exemplu, multi studenti isi  fac un plan de rezerva la aplicarea in Regatul Unit cu o aplicare in Olanda. Sau cei care aplica in Germania isi fac de obicei un plan rezerva cu Austria sau Olanda. Un alt serviciu suplimentar oferit de Popular Pack sunt cateva sesiuni de feedback pe scrisoarea de motivatie si CV. Practic, aceasta inseamna ca va veti pregati scrisoarea de motivatie asistat de consultant  si veti beneficia de revizuirea mai multor variante pana cand scrisorile  vor atinge calitatea necesara pentru a face ca aplicatia sa iasa in evidenta. Acest lucru este extrem de util pentru institutiile la care sunt mai mult de 6 studenti pe un singur loc.

Cu Popular Pack veti primi, de asemenea, asistenta in procesul de solicitare a cazarii. Uneori, asigurarea locuintei potrivite poate fi mai dificila decat asigurarea locului la universitate. Exista orase care nu ofera suficiente locuri de cazare si ajutorul consultantului educational poate fi important pentru a obtine locul dorit.

Popular Pack include procedura speciala care trebuie luata in calcul atunci cand taxele de scolarizare ale institutiei sunt determinate de venitul gospodariei din tara de origine. Acest lucru necesita aplicatii si proceduri suplimentare.

Un alt plus al Popular Pack este consultanta privind asigurarile medicale si sistemul de sanatate din tara de intrare.

Si ultimul beneficiu al acestui pachet  este sesiunea de pregatire a interviului. Acest lucru va fi facut de consultantul  personal si va va ajuta sa obtineti mai multa incredere. Interviurile se fac pentru anumite programe in care competitia este puternica, iar un coordonator de program sau un consiliu de admitere va vor pune intrebari pentru a determina eligibilitatea pentru program.

Consultantul tau IntegralEdu iti poate fi de un real folos si in procesul premergator transmiterii. La baza unui dosar de admitere competitiv stau intotdeauna mai multi factori precum: o scrisoare de motivatie atent lucrata si corect redactata, un CV destul de succint dar suficient de cuprinzator, identificarea corecta a universitatilor si programelor, o buna pregatire a interviurilor pentru admitere, un portofoliu creativ si structurat sau un dosar de bursa/ajutor financiar corespunzator. Succesul acestor actiuni depinde deseori de intalnirile si discutiile libere pe care le porti cu consultantul tau. Tocmai pentru ca suntem constienti ca fiecare dintre voi aveti nevoi diferite, venim in intampinarea acestora cu pachetele de servicii de consultanta educationala ce te vor ajuta sa iti castigi locul la universitatea visata.

 

PREMIUM PACK - 450 euro: Premium Pack este conceput pentru toata lumea care ar dori sa exploreze oportunitati de studii in intreaga lume sau pentru studentii care intentioneaza sa aplice la cele mai exigente programe, cum ar fi arhitectura, programe legate de proiectare, programe legate de medicina, Cambridge, Oxford sau Ivy League sau orice program cu restrictii in functie de numarul de locuri oferit. Aceste aplicatii necesita de obicei mai multe ore de consultanta si mult mai multe documente de aplicare, inclusiv teste suplimentare efectuate sau pregatirea portofoliului. Cu pachetul Premium veti obtine tot ce este inclus in pachetul Popular, plus tutore personal pentru scrisoarea  de motivatie si documentele justificative. Numarul de consultatii este nelimitat si include pregatirea pentru interviuri.

 

Pentru a identifica parcursul si pachetul de servicii potrivit tie, te invitam sa contactezi un consultant educational pentru a stabiliti o programare!

 

Stim ca in anii finali de studiu TIMPUL este cea mai importanta resursa a unui student, astfel un consultant IntegralEdu iti va asigura un proces de admitere rapid si eficient.​