Monica Ferent - studenta la Saxion University of Applied Sciences

19 feb. 2018 admin 909 views
Monica Ferent - studenta la Saxion University of Applied Sciences

Saxion University of Applied Sciences este una dintre cele mai mari institutii de invatamant superior din Olanda, cu aproape 27.000 de studenti in prezent. Universitatea este amplasata in partea de est a Olandei, avand campusuri in trei orase: Deventer, Enschede and Apeldoorn.

Cursurile de la Saxion University sunt monitorizate de Ministerul Educatiei, Culturii si Stiintei din Olanda si sunt acreditate de mai multe institutii internationale, fiind o certificare a faptului ca programele oferite sunt de inalta calitate.

Monica Ferent a studiat Hotel Management si ne-a povestit cum a fost experienta ei la Saxion University of Applied Sciences:

“Am ales Olanda pentru ca m-am gandit ca, cu un popor foarte deschis, nu as avea probleme mari de a ma adapta la cultura lor. O studenta de la Saxion m-a ajutat sa iau o decizie, impartasind experientele ei. Am fost sigura ca am luat decizia corecta atunci cand am inceput cursurile si am intalnit profesori dedicati si pasionati de ceea ce fac. De asemenea, am intalnit studenti interesanti cu care am lucrat in proiecte de grup si am legat prietenii de lunga durata.”

“Saxion ofera, de asemenea, posibilitatea de a va face stagiul de practica in strainatate. Eu mi-am facut stagiul la Beijing, unde am castigat o experienta de munca valoroasa si amintiri minunate intr-o cultura foarte diferita. In primii doi ani de viata studenteasca olandeza am dat peste obstacole, din care am invatat lectii valoroase, dar am avut parte si de numeroase evenimente placute care au facut ca intreaga experienta sa merite.”

Mai multe detalii legate de modul in care poti ajunge student la Saxion University of Applied Sciences: programe de studii, cazare, taxe, burse etc. puteti obtine discutand cu consultantii IntegralEdu, sau online pe site-ul nostru: http://www.worlduniversities.ro/i/ro/saxion-university-of-applied-sciences.

19 feb. 2018 admin 909 views