Saxion Experience Day, Februarie 2020

28 ian. 2020 admin 5103 views
Saxion Experience Day, Februarie 2020

10 domenii de studiu, pe testate,

la Saxion University of Applied Science din Olanda

16 februarie, 2020, Hotel Sheraton, Bucuresti

-Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile-

 

Interesat de studii universitare in Olanda si nu stii ce presupun mai exact domeniile de studiu, la ce sa te astepti sau nu esti hotarat asupra universitatii pentru studiile tale universitare si ce trebuie sa faci sa fii admis cu succes?

Atunci acesta este un eveniment la care trebuie sa participi! Vino sa cunosti profesorii din cadrul Saxion University of Applied Science din Olanda si invata despre cursurile care au loc la universitate!

 

Program demo-lessons: 

 

  Ora      Domeniu Profesori
11:00 – 12:00  Electrical & Electronic Engineering + Applied Computer Sciences 
 12:00 – 13:00   Creative Media & Game Technologies
 13:00 – 14:00   Tourism Management + Hotel Management
 14:00 – 15:00   International Human Resource Management
 15:00 – 16:00   International Business + International Finance & Accounting
 16:00 – 17:00   Fashion & Textile Technologies
 17:00 – 18:00   Software Engineering

 

-Click pe pozele profesorilor pentru a afla mai multe despre ei!-

 

 

Evenimentul va avea loc la hotel Sheraton, Bucuresti, sala Iridium. Participarea este GRATUITA, pe baza de inscriere online sau la consultantii IntegralEdu, specificand cursul la care doriti sa participati.

 

Toti participantii la Saxion Experience Day primesc un CERTIFICAT DE PARTICIPARE la cursuri, oferit de catre oficialii universitatii.

 

Pentru cei care doresc sa discute mai in profunzime detalii despre programul de studiu de interes, pot face asta pe tot parcusul zilei, cu lectorii de la Saxion University of Applied Sciences, inainte sau dupa workshop-ul sustinut de fiecare dintre ei.

Astfel, daca vrei sa stii mai multe despre structura programelor, despre internship-uri sau perspectivele dupa absolvire sau orice alte detalii de interes pentru fiecare, te incurajam sa faci asta.

Discutiile se programeaza direct la consultantii IntegralEdu sau in cadrul evenimentului, in functie de programul lectorilor.

 

Cateva informatii despre Saxion University of Applied Sciences

Saxion University of Applied Science este una dintre cele mai bune si cele mai mari universitati din Olanda. Universitatea gazduieste peste 27.000 de studenti, de 89 nationalitati diferite, iar peste jumatate dintre programele de studiu sunt in limba engleza. Saxion se bucura si de parteneriate cu alte institutii educationale si companii la nivel mondial, cu care dezvolta joint programs si faciliteaza programe de internship si angajare. Mai multe detalii AICI.

 

Click pe "Inscrie-te acum!" pentru a completa formularul de inscriere.

28 ian. 2020 admin 5103 views