Romanian Business - Swiss Style

21 nov. 2016 admin 12730 views
Romanian Business - Swiss Style

 

Swiss Education Group impreuna cu IntegralEdu organizeaza o competitie provocatoare, care va oferi elevilor si studentilor romani posibilitatea de a-si prezenta creativitatea si pasiunea lor pentru industria ospitalitatii. Castiga una dintre cele 3 vizite de 3 zile in Elvetia in care vei explora prestigioasele universitati membre Swiss Education Group:

César Ritz Colleges
Culinary Arts Academy Switzerland
Hotel Institute Montreux
IHTTI School of Hotel Management
Swiss Hotel Management School

 

Ce trebuie sa faci pentru a participa:
  • sa intri pe site-urile universitatilor si sa analizezi campusurile acestora pentru a-ti crea o idee despre stilul si standardele elvetiene 
  • sa concepi o afacere in domeniul ospitalitatii (hotel, pensiune, spa, cafenea, bar, etc.) sau sa alegi una deja existenta
  • sa o adaptezi la stilul elvetian din punct de vedere al calitatii si elegantei 
  • sa creezi un plan de promovare a afacerii (prezentare Power Point sau video in engleza) in care sa evidentiezi aceste caracteristici si ce ar diferentia afacerea ta fata de restul.  (ex.: daca se opteaza pentru o pensiune in Sinaia, sa se evidentieze posibilitatea de a schia pe timp de iarna, de a merge cu bicicleta pe munte sau plimbari pe timp de vara)

Noi, Swiss Education Group, consideram ca este deosebit de important ca studentii sa fie creativi, inovatori si sa fie mandri de tarile si regiunile de care apartin si de aceea dorim ca aceste calitati sa fie regasite si in prezentari.
Tarek Kouatly, Regional Manager Swiss Education Group


Participantii trebuie sa completeze formularul de mai jos pentru a se inscrie in competitie si sa trimita proiectele finale pana la data de 6 februarie 2017, pe adresa alexandru@integraledu.ro prin WeTransfer sau direct prin mail.

Acestea vor fi supuse unei jurizari preliminare in urma careia se vor alege proiectele pentru finala. Aceasta va avea loc in cadrul evenimentului World Education Fair din Bucuresti (18-19 februarie), iar finalistii vor fi anuntati pe data de 10 februarie pe pagina de Facebook IntegralEdu

In finala, participantii isi vor sustine proiectele (5 minute dedicate fiecarui participant) in fata Regional Managerului Swiss Education, Tarek Kouatly, care va desemna cei 3 castigatori. 

   

 


 

Formular inregistrare

Nume

Prenume

Email

Telefon

Varsta

Oras

Clasa sau anul de studiu

Numele scolii/universitatii

Trimite

 

 

 

21 nov. 2016 admin 12730 views