Robert Michael Gayer

Robert Michael Gayer

Pentru noi, consultantii Integraledu, facilitarea unui viitor academic promitator pentru copiii care isi pun increderea in noi, reprezinta atat o satisfactie profesionala majora, cat si personala.

Am urmat Facultatea de Istorie din cadrul UB si m-am licentiat in Istorie si Relatii Internationale. Prin intermediul studiilor am inteles cat de mult conteaza o imagine de ansamblu a trecutului societatii actuale, una ce a fost, in fond, dintotdeauna multiculturala si plina de diversitate. M-am dezvoltat intr-un mediu multietnic si bilingv, iar importanta fundamentala a descoperirii unor noi tipare socio-culturale mi-a fost foarte clara, inca din copilarie. In acest sens, faptul ca acum am oportunitatea de a oferi noi orizonturi unor tineri aflati in plina dezvoltare, ma innobileaza si responsabilizeaza.

Consider ca pentru stabilirea drumului potrivit pentru cei aflati in cautarea unei provocari educationale in afara tarii, trebuie sa aflam atat aspiratiile acestora, cat si ”istoria” fiecaruia in parte, pentru a putea astfel stabili care sunt cu adevarat punctele forte pe care tinerii ar trebui sa le cultive pe viitor, prin intermediul diferitelor programe educationale puse la dispozitie pe plan international.

Robert Michael Gayer este consultant educational in cadrul Departamentului Universitati IntegralEdu. Il puteti contacta la adresa de email: rgayer@integraledu.ro sau la numarul de telefon: 0737.069.019