Quality English (QE)

30 aug. 2019 admin 1337 views
Quality English (QE)

Quality English (QE) este o organizatie care reuneste o selectie de cele mai bune scoli de limba engleza si agenti din lume, recunoscute in intreaga industrie educationala. Scolile, colegiile si agentii care poarta logoul QE beneficiaza de colaborarea cu institutii excelente, acreditate din intreaga lume si au posibilitatea de a impartasi cu acestea cele mai bune practici. Quality English lucreaza indeaproape cu reteaua de agenti de calitate pe care o monitorizeaza pentru a asigura colaborarea in mod regulat cu scolile din portofoliu si ofera un serviciu de prima clasa elevilor.

Valorile QE sunt:

  • CALITATE - toate scolile si colegiile sunt acreditate la nivel local. Quality English verifica continuu calitatea vizitand si ascultand feedback de la agenti si studenti.  
  • INCREDERE - Agentii si studentii primesc raspuns rapid la intrebari si solicitari, atentie deosebita la detalii, predare fiabila si experta.
  • VARIETATE - scolile si colegiile organizeaza impreuna sute de programe diferite de limba engleza si cursuri de pregatire profesionala la nivel mondial oferint o varietate exceptionala in alegerea locatiilor si a tipurilor de cursuri.
30 aug. 2019 admin 1337 views