Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate

31 oct. 2019 admin 706 views
Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) anunta lansarea concursului “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”, care va fi premiat in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, editia a XI-a. La eveniment vor participa studenti si absolventi romani, membri ai comunitatii academice din tara si strainatate, precum si personalitati din diverse domenii de activitate. De asemenea, evenimentul va marca celebrarea celor unsprezece ani de activitate ai Ligii Studentilor Romani din Strainatate, dar si abordarea unei noi viziuni strategice a organizatiei, cu ocazia intrarii in cea de-a doua decada a existentei sale.

 

Informatii si reguli de participare:

 

Ce sa ai in vedere?

In cadrul concursului, accentul se va pune pe activitatea academica (rezultatele notabile si mentiunile speciale in domeniul de studiu, activitatile stiintifice, cum ar fi publicare de articole, carti, lucrari in domeniul de specialitate, proiecte de cercetare, participare la sesiuni stiintifice si creatia artistica) si pe activitatile extracurriculare (activitatile sociale, cat si cele personale realizate in anul academic 2018-2019.).

 

Jurizarea candidaturilor se realizeaza in doua etape:

        1. Etapa preselectiei -  laureatii editiilor precedente ale Premiilor LSRS decid finalistii pentru fiecare categorie de concurs.

        2. Etapa finala - juriul, compus din personalitati ale mediului academic si societatii civile, desemneaza castigatorii Premiilor LSRS 2020.

 

Cum te inscrii?

Pentru a se putea inscrie pentru una dintre cele opt categorii ale Premiilor LSRS, orice student sau absolvent roman care a studiat in strainatate (inclusiv prin programele Erasmus) sau in tara, in decursul anului academic 2018-2019, trebuie sa isi depuna candidatura (numai online), accesand  https://bit.ly/2pxkfvm.

De asemenea, LSRS ofera posibilitatea ca, prin completarea unui formular de recomandare, orice persoana sa poata nominaliza anonim, pentru Premiile LSRS 2019, studenti sau absolventi romani din strainatate si din tara. Formularul de recomandare este disponibil la: http://bit.ly/2lKMO6J.

Inscrierile pentru concurs au loc pana pe 27 noiembrie 2019.

 

Anuntarea castigatorilor

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul celei de-a unsprezecea editii a Galei Studentilor Romani din Strainatate, din 7 ianuarie 2020, ce va avea loc la Palatul Parlamentului.

 

Pentru mai multe informatii despre acest concurs, va rugam accesati: https://lsrs.ro/gala-lsrs-2020/ sau vizitati www.facebook.com/lsrs.romania/.

31 oct. 2019 admin 706 views