Pregatire test OET

21 dec. 2017 admin 707 views
Pregatire test OET

Profesionistii din sfera medicala au acum posibilitatea de a-si evalua competentele de limba engleza pentru domeniul sanatatii. Testul OET (Occupational English Test) se adreseaza medicilor sau asistentilor medicali ce doresc sa acceseze posibilitati profesionale intr-o limba de circulatie internationala atat in tara, cat si in strainatate. IntegralEdu Training Centre ofera pregatirea necesara pentru toate componentele de examinare (listening, reading, writing si speaking) celor ce isi propun sa sustina cu brio testarea OET.

Ce obtii in urma cursurilor de pregatire pentru testul OET?

  • Un vocabular extins al termenilor si procedurilor medicale, in functie de specializarea in care cursantul profeseaza
  • Competentele lingvistice necesare pentru a accesa cu usurinta studii si rapoarte medicale de actualitate in limba engleza
  • Competente lingvistice in limba engleza pentru a facilita dialogul dintre personalul medical si pacient
  • Strategii de lucru si pregatirea lingvistica necesare exercitarii competentelor profesionale in orice mediu international
  • Feedback personalizat din partea profesorilor si un plan individual de lucru pentru a ajunge la rezultatul dori
     

Testarea OET este sustinuta, in exclusivitate, pentru Romania si Europa de Sud-Est, prin EECentre - European Examinations, Bucuresti.

Mai mult detalii despre sedintele individuale puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail mstoica@integraledu.ro sau la numarul de telefon 0737.069.021. 
Cursul este disponibila doar in biroul IntegralEdu din Bucuresti.
 
21 dec. 2017 admin 707 views