Open Days Olanda

15 dec. 2017 admin 1812 views
Open Days Olanda

Ai aplicat sau intentionezi sa aplici la studii universitare in Olanda? Atunci poti vizita alaturi de IntegralEdu 4 dintre cele mai renumite universitati, sa le vezi campusurile si salile de clasa live si ce inseamna viata de student acolo, sa iei din spiritul de student international in Olanda si, inca o veste excelenta – noi iti asiguram cazarea si transportul intern fara sa trebuiasca sa platesti nimic!

Vei avea ocazia sa vezi campusurile universitatilor, sa intalnesti profesori si alti studenti romani si internationali, sa inveti mai multe despre sistemul de invatamant olandez si sa te familiarizezi cu internship-urile si proiectele la care lucreaza studentii din respectivele universitati.

Vom vizita:

1. The Hague University of Applied Sciences
(vezi mai multe despre universitate)
2. NHL Stenden University of Applied Sciences
(vezi mai multe despre universitate)
3. Hanze Groningen University of Applied Sciences
(vezi mai multe despre universitate)
4. University of Groningen
(vezi mai multe despre universitate)
 

In perioada 5-8 februarie 2018, IntegralEdu organizeaza vizite la The Hague University, NHL Stenden UAS, Hanze Groningen UAS si University of Groningen, pentru studentii care au aplicat sau urmeaza sa aplice in aceasta perioada la una sau mai multe dintre universitatile de mai sus, prin IntegralEdu. Toate costurile de cazare si transportul intern sunt acoperite de IntegralEdu, singurul lucru ramas de acoperit de catre participanti fiind biletul de avion.*

Grupul va fi insotit de doi consultanti educationali IntegralEdu.

Program pe scurt:

5 februarie zbor Bucuresti – Amsterdam | 5 februarie vizita la NHL Stenden University of Applied Sciences | 6 februarie vizita la Groningen University si Hanze Groningen  University of Applied Sciences | 7 februarie vizita la The Hague University of Applied Sciences | 8 februarie zbor Amsterdam - Bucuresti

 

Cazarea va fi in apartamente pentru tineri, hosteluri si moteluri, cu sprijinul universitatilor.

Grabeste-te, locurile in acest grup sunt limitate!

* Biletele de avion vor fi achizitionate prin Integral Sunny Holidays, pentru a putea garanta locul in grup, iar pentru aceste date pretul este in jurul sumei de 205-218 de euro. Participantii vor trebui sa achite la momentul inscrierii contravaloarea a 80 de euro, cu titlu de avans, pentru rezervarea zborului, cu data limita pentru plata diferentei – 25 ianuarie 2018.Pentru a-ti confirma locul te rugam sa trimiti un email catre Ana Maria Papp, Manager Dept. Universitati in Strainatate, anamaria@integraledu.ro sau Cristian Marcvart, cristian@integraledu.ro.

De ce Olanda pentru studiile tale universitare?

Calitate si inovatie in intreg sistemul educational
Costuri accesibile pentru studii si trai, posibilitati de finantare
Programe interactive, cu aplicabilitate in toate domeniile
Traininguri practice si internship-uri
Conditii de cazare si trai excelente
    Tehnologii de ultima generatie

Stiai ca?

Educatia in Olanda este printre cele mai presigioase din lume
Sunt peste 2100 de programe predate in limba engleza
Universitatile din Olanda stimuleaza spiritul si cunostintele antreprenoriale in intreg procesul educational  
 

Pentru mai multe informatii despre programele de studiu si despre universitatile din Olanda, contactati oricare dintre birourile IntegralEdu din Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Iasi si Timisoara.
 

15 dec. 2017 admin 1812 views