Maria - Oana Balu

16 oct. 2019 admin 1106 views
Maria - Oana Balu

Dintotdeauna mi-a placut sa lucrez cu oamenii, fie copii, adolescenti sau adulti. Faptul ca pot contribui la o astfel de decizie importanta a unui adolescent, si anume alegerea universitatii, a domeniului si destinatiei de studiu, face din profesia aceasta, o adevarata incantare. Trecand si eu prin aceste etape ale alegerii unei universitati si destinatii de studiu potrivite, realizez importanta unui consultant educational in acest process complex.

Cunoasterea canditatului, cat si dorintele academice ale acestuia sunt un prim pas important in parcurgerea corecta a procedurii de aplicare.

Aceasta “calatorie” pe care o parcurgem alaturi de aplicanti aduce beneficii atat viitorilor studenti, prin faptul ca primesc informatii utile pentru urmatoare etapa a vietii lor, cat si pentru noi, consultantii educationali, afland mereu lucruri noi despre metodele de predare-invatare ale universitatilor din strainatate, si mai ales faptul ca reusim sa descoperim ideile si visurile viitoarelor generatii.

Oana este consultant educational in cadrul biroului IntegralEdu din Timisoara. O puteti contacta la adresa de email Oana@integraledu.ro. sau la numarul de telefon: 0722.550.180
16 oct. 2019 admin 1106 views