MyAptitude (potrivit pentru elevi de 14 – 16 ani)

MyAptitude (potrivit pentru elevi de 14 – 16 ani)

Tu iti cunosti abilitatile?

Testul MyAptitude ofera elevilor informatii valoroase asupra optiunilor de cariera cele mai potrivite abilitatilor lor si ii ajuta sa inteleaga potentialul academic si aptitudinile pe care ar trebui sa puna accentul.


In ce consta testul MyAptitude?

Testul este compus din 7 teste individuale dedicate aptitudinilor lingvistice, numerice, abstracte, orientare in spatiu 2D si 3D, calculului aritmetic si viteza de lucru. Acesta poate fi sustinut atat individual, cat si in cadrul testului MyCareerPath (MyCareerChoice + MyAptitude).
 

Cum primesc rezultatele testului MyAptitude?

Rezultatele sunt afisate in procente, comparandu-le cu cele ale altor studenti de aceeasi varsta si cu un parcurs academic asemanator. Se indica de asemenea si rapiditatea in raspuns si gradul de acuratete. In plus, daca studentul opteaza si pentru optiunea MyCareerChoices sau MyCareerPath, acesta va primi si informatii cu referire la domeniile de lucru care i s-ar potrivi

Rezultatele testelor au fost comparate cu notele obtinute in examenele de GCSE si chiar AS, A level sau IB. Din aceasta comparatie reiese faptul ca nivelul aptitudinilor indicat in testele Cambridge este acelasi cu nivelul de performanta academica al elevilor.
 

Cui se adreseaza testul MyAptitude?

Tetsul se adreseaza elevilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 16 ani.
 

  
  Cat dureaza?   

 


Care este costul? 


Testul dureaza aprox. 1h si 20 minute        
 
220 RON (costul include si 2 sesiuni de interpretare)

          
%OFERTA SPECIALA:
Daca dai testul impreuna cu un prieten sau un membru al familiei, beneficiati fiecare de 10% reducere din costul testului ales. 

 

Cum pot sustine testul?

Testul se sustine online, interpretarea avand loc ulterior direct la birou sau prin Skype. Pentru a programa testul iti poti inregistra datele aici (asta in cazul in care nu putem pune direct un formular mai jos cu datele esentiale (Nume prenume email telefon varsta) sau ne poti contacta la unul dintre numerele:

 

Pentru profesori: 

IntegralEdu organizeaza Centre de Testare pentru testele de orientare profesionala MyFutureChoice in licee si scoli.
Pentru mai multe informatii legate de testari si despre cum le putem organiza impreuna pentru elevii dumneavoastra,
contactati-ne la numarul de telefon 0733 069 068
- Alexandra Badescu, Head of New Business 
Citeste si