Maria Ferestraoaru

19 aug. 2015 Admin 3554 views
Maria Ferestraoaru

Pot spune ca cele mai frumoase experiente de pana acum au avut loc in anii de facultate. Am luat decizia de a studia la Facultatea de Litere inca de pe bancile liceului. Si cu toate ca matematica a fost dintotdeauna una dintre materiile mele preferate, am ales sa studiez un domeniu care stiam ca imi va deschide drumul catre o cariera in care inevitabil voi lucra cu oamenii. 

Fiind in echipa IntegralEdu din anul 2014, am avut ocazia sa descopar ca adolescentii din zilele noastre sunt preocupati nu numai de viitoarea lor cariera, ci si de institutiile care ii pot ajuta sa isi indeplineasca visul. 

Diversitatea domeniilor, dar si mediul international in care acestea pot fi studiate sunt criterii care uneori pot ridica semne de intrebare. Alaturi de un consultant educational insa, viitorul student poate sa ia cele mai bune decizii care sa se potriveasca cu profilul sau academic, dar si cu planurile de viitor.

A fi consultant educational inseamna a intalni in fiecare zi oameni noi, cu aspiratii diferite. Inseamna a fi pregatit pentru toate provocarile care intervin pe parcursul drumului catre universitate.

 

 

Maria este consultant educațional în cadrul biroului IntegralEdu din București. O puteți contacta la adresa de email maria@integraledu.ro.
19 aug. 2015 Admin 3554 views