Luiza Zapucioiu

6 feb. 2020 admin 345 views
Luiza Zapucioiu

IntegralEdu este despre pasiune, curaj si dedicare, iar eu sunt incantata sa fac parte dintr-o echipa tanara si entuziasta. Vad acest lucru ca pe o responsabilitate, dar si ca pe o provocare deoarece consider ca Educatia reprezinta cea mai sigura investitie si totodata cea care furnizeaza cele mai multe beneficii indiferent de situatie.
De profesie economist, dar si psihopedagog am avut ocazia de a lucra cu copii, in special cu adolescenti si pot spune ca acest lucru m-a ajutat sa inteleg felul cum gandesc, dar cel mai important ce nevoi au, astfel incat sa pot veni in ajutorul lor  cu cele mai bune solutii. 
Fire ambitioasa, deschisa si pasionata de ceea ce face, imi doresc ca impreuna sa construim o frumoasa poveste care incepe cu o tabara si se poate incheia de ce nu cu...o cariera de succes deoarece orice vis este posibil atata timp cat crezi in tine.

Luiza este consultant educational e in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti. O puteti contacta la adresa de e-mail Lzapucioiu@integraledu.ro sau la numarul de telefon: 0733 069 876.
6 feb. 2020 admin 345 views