ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN ofera burse de studiu pentru tinerii romani

19 nov. 2018 admin 419 views
ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN ofera burse de studiu pentru tinerii romani

Ce au in comun domeniile design-ului, modei, artelor vizuale si comunicarii? Raspunsul poate fi la indemana: ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN - IED! Fie ca esti pasionat de design de obiecte, design grafic, design de interior, fashion, arte vizuale sau de comunicare, IED pregateste pentru a fi un profesionist adevarat. Absolventii acestei universitati dobandesc cunostintele, abilitatile si experienta necesare pentru a-si crea propriile branduri sau pentru a lucra in companii internationale din zona fashion sau design. Acum si tinerii romani au sansa sa studieze la una dintre cele mai prestigioase universitati din domeniu, care stabileste trendurile internationale din aproape orice domeniu legat de estetica si frumos.

In acest an, IED ofera 26 de burse de studiu, care acopera 50% din taxa de scolarizare pentru anul universitar 2019-2020, pentru programele de licenta ce se desfasoara in centrele universitatilor sale din Milano, Barcelona, ​​Florenta, Madrid, Roma si Torino.

Cei care doresc sa aiba o astfel de experienta educationala trebuie doar sa-si foloseasca cea mai de pret resursa: imaginatia. Participantii trebuie sa-si arate abilitatile printr-o lucrare creativa, care poate sa contina una sau mai multe imagini, desene sau schite de design,  lucrare ce trebuie sa fie facuta intr-un singur .pdf sau .docx file de max 8 mb. Ideile si motivatiile trebuie sa fie explicate intr-o scrisoarea de prezentare, atasata lucrarii creative.

 

In concurs se pot inscrie candidatii cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani – impliniti la 31 decembrie 2019. Un alt criteriu de calificare pentru studii si pentru primirea bursei este reprezentat de obtinerea diplomei de bacalaureat pana in luna septembrie 2019 si detinerea de cunostinte de limba straina de min B2 (in functie de limba straina aleasa pentru programul de studiu).

 

Pentru a participa la concursul de burse, elevii trebuie sa se inscrie online si sa-si incarce proiectul, tot online, pana la data de 3 decembrie 2018, pe site-ul universitatii, accesand acest link.

Vrei sa vezi cateva exemple din prezentarile castigatoare de anul trecut? Arunca o privire pe cele doua lucrari de mai jos. 

<- BOROCK, FASHION COLLECTION BY SANDRA RIZK - FASHION DESIGN MILAN

Poti descarca de AICI proiectul.

SM2C, AN IDEA FOR MOBILITY BY SAAHIL KAPOOR - TRANSPORTATION DESIGN TURIN. -> 

Poti descarca de aici proiectul.

 

 

Ai intrebari sau ai nevoie de ajutor cu aplicatia la universitate si la bursele IED? Contacteaza-ti consultantul IntegralEdu, iar daca nu ai unul, programeaza-te pentru o discutie/intalnire in oricare dintre birourile din Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Iasi sau Timisoara.

 

IED - ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN este o retea internationala de invatamant cu un ADN 100% italian care, inca din 1966, pregateste si face cercetare in domeniile: design, fashion, arte vizuale, comunicare si management in industriile creative.

19 nov. 2018 admin 419 views