ISIC Jobs

3 iul. 2018 admin 2346 views
ISIC Jobs

ISIC Jobs – Platforma cu joburi pentru studenti si tineri absolventi

 

Tinerii si experienta profesionala

Tranzitia tinerilor de la sistemul educational la piata muncii a reprezentat intotdeauna o provocare. De la familia Flinstone incoace, companiile prefera ca noii lor angajati sa vina cu un bagaj cat mai consistent de experienta. Studentii sunt tineri, iar tinerii nu prea au de unde sa aiba acest bagaj. Aplicand un rationament deductiv, rezulta ca studentii sunt lipsiti de experienta profesionala.

 

Pai, what should we do, in situatia asta?

Contractele de sponsorizare cu “Mama & Tata” S.R.L sunt greu de prelungit de la o varsta incolo si in acelasi timp iti doresti sa ajungi la UNTOLD, iar zacusca parca merge din cand in cand inlocuita cu un steak de vita la gratar. In aceste conditii, tot studentul are nevoie de o sursa de banuti. Si atunci incepi sa pasesti timid in afara “zonei de confort” si sa privesti in stanga si-n dreapta dupa posibili angajatori.

In ultimii ani, am auzit din ce in ce mai des de la voi despre aceasta problema si tot mai multi studenti ne-au sugerat sa incercam sa facem ceva spre rezolvarea ei.

 

Zis si facut!

La cererea publicului, am creat special pentru studenti si tineri absolventi ISIC Jobs, un proiect ISIC Romania care isi propune sa devina un loc de intalnire intre studenti/tineri absolventi pe de o parte si acele companii pregatite sa ofere internshipuri/joburi care sa corespunda nivelului de experienta pe care il are o persoana tanara.

Aici vei gasi numai provocari profesionale pentru care nu ti se solicita ani de experienta mai multi decat ai tu in total 😊

Ca sa fii mereu la current cu oferta de joburi pentru tine, intra zilnic pe https://jobs.isic.ro.

3 iul. 2018 admin 2346 views