IntegralEdu Language School - centru acreditat de Pretestare Cambridge English Language Assessment

2 sept. 2016 admin 2096 views
IntegralEdu Language School - centru acreditat de Pretestare Cambridge English Language Assessment

IntegralEdu Language School este acreditat ca centru oficial de Pretestare pentru examenele prestigioasei institutii Cambridge English Language Assessment. In urmatoarea perioada, se vor organiza noi pretestari gratuite pentru examenele  IELTS si Cambridge FCE si CAE.

Ce este o pretestare Cambridge si in ce consta ea?

Pretestarea este o simulare gratuita a examenului oficial. In cadrul ei, candidatii vor lucra subiecte oficiale primite de la Cambridge, care la sfarsitul testului vor fi trimise inapoi pentru corectare. Rezultatele sunt trimise candidatilor in termen de cateva saptamani dupa sesiunea de pretestare. Aceste simulari acopera toate sectiunile examenului pentru care se organizeaza, mai putin proba de Speaking.

 

Cum te poate ajuta o pretestare?
  • Aceste pretestari sunt utile oricarei persoane care detine un nivel de cunostinte de limba engleza la nivel mediu (B1)
  • Pentru candidatii care intentioneaza sa se inscrie la examenul oficial sau sunt deja inscrisi, este un prilej de a se familiariza cu formatul testului si de a-si descoperi eventualele puncte vulnerabile, precum si de a-si imbunatati unele abilitati necesare la test (managementul timpului, strategii pentru rezolvarea subiectelor etc)
  • Pentru candidatii care nu intentioneaza sa sustina un examen este singura oportunitate de a-si evalua gratuit competentele de limba engleza, beneficiind astfel de expertiza unui grup de specialisti Cambridge.

 

Care este structura pretestarilor?
  • Pentru IELTS/FCE/CAE: Speaking (15 min) si Writing (45 min)

Nota: se vor folosi subiecte pentru noua versiune din 2015 a examenului

 

Pentru ce examene Cambridge organizam pretestari?

In urmatoarea perioada, IntegralEdu Language School organizeaza urmatoarele sesiuni:

  • 23.02.2017 - ora 10:00 sau ora 15:00 - Pretestare pentru examenul IELTS sau Cambridge (la sediul IntegralEdu, Bvd Magheru 41, Bucuresti)

 

Cine se poate inscrie si cum?

Oricine detine un nivel de cunostinte de limba engleza la nivel mediu si doreste sa se familiarizeze cu formatul testului, indiferent daca este sau nu inscris la examenul pentru care doreste pretestarea.

Intrucat locurile sunt limitate in aceste sesiuni, va rugam sa ne contactati din timp pentru inscriere printr-un email la adresa obadeci@integraledu.ro sau la numarul de telefon 021 311 0572.

! Deadline de inscriere pentru pretesting IELTS: 22 februarie

! Va rugam sa precizati in email sau la telefon numele complet, numarul de telefon, data nasterii, ultima scoala absolvita si orasul de resedinta, impreuna cu examenul pentru care doriti sa sustineti pretestarea si data lui.

2 sept. 2016 admin 2096 views