Informatii la zi despre studiile in Marea Britanie la targul Study UK Exhibition

15 nov. 2018 admin 282 views
Informatii la zi despre studiile in Marea Britanie  la targul Study UK Exhibition
  • Sase universitati britanice de top isi prezinta oferta educationala la Bucuresti
  • Peste 10 seminarii gratuite cu universitati, absolventi si experti in educatie
  • Sectorul educatiei din Marea Britanie este printre cele mai internationale, iar studentii din Uniunea Europeana se bucura de aceleasi beneficii si in 2019

 

Sambata, pe 17 noiembrie, British Council ii asteapta pe tinerii interesati de studiile in Marea Britanie la o noua editie a targului Study UK Exhibition la Hotel Sheraton in Bucuresti. Intrarea este libera, iar participantii se pot inregistra gratuit pe www.britishcouncil.ro.

Cu peste 10 seminarii informative gratuite si un targ in cadrul caruia se pot intalni cu reprezentantii universitatilor britanice, evenimentul le ofera tinerilor ocazia de a primi informatii actualizate si consiliere privind studiile in Marea Britanie.

In acest an, sase universitati de prestigiu isi vor prezenta oferta educationala de programe universitare si postuniversitare pentru cei care doresc sa isi continue studiile in Marea Britanie si sa beneficieze de o educatie apreciata la nivel mondial. Printre universitatile prezente se numara si destinatii de top pentru studentii romani, precum The University of Manchester sau University of Warwick.

In plus, participantii vor putea asista la seminarii si prezentari gratuite sustinute de specialisti din Marea Britanie si Romania, in cadrul carora vor fi abordate teme precum: pregatirea dosarului de aplicatie, alegerea programului de studii, construirea unui portofoliu de succes, pregatirea pentru testul IELTS, procesul de admitere sau acomodarea ca student.

O noutate in programul editiei din acest an o reprezinta sesiunile “Alumni Insights” cu absolventi romani de top din Marea Britanie, in cadrul carora tinerii interesati de educatia britanica in domenii ca stiinta, IT, medicina sau afaceri vor putea afla informatii si sfaturi despre viata de student, asteptarile academice si oportunitatile profesionale. Sesiunile “Alumni Insights” se desfasoara sambata, pe 17 noiembrie, de la 13.30 si 15.00, in cadrul Study UK Exhibition.

Ne bucuram ca Marea Britanie continua sa fie o destinatie preferata pentru studentii romani, iar prin Study UK Exhibition vrem sa le reamintim ca educatia nu are granite, si ca in 2019 se vor bucura de aceleasi drepturi si beneficii pentru studiile in Marea Britanie, precum si de toata sustinerea pentru a accesa programele care ii ajuta sa-si atinga potentialul. Prin metodele inovative de predare si programele de cercetare recunoscute la nivel mondial, universitatile britanice le ofera tinerilor o educatie de top, iar studentii romani aduc valoare campusurilor in plan academic si cultural.” a declarat Nigel Bellingham, directorul British Council Romania.

Sectorul educatiei din Marea Britanie este unul dintre cele mai internationale din lume. Marea Britanie continua sa fie o destinatie de top pentru studentii romani, iar elevii si profesorii din statele membre UE si din alte tari sunt in continuare mai mult decat bineveniti. Studentii din Uniunea Europeana vor avea acces si in 2019 la imprumuturile guvernamentale pentru studii in Marea Britanie, iar nivelul taxelor de studiu ramane neschimbat. Universitatile britanice ofera un mediu primitor pentru studentii internationali, dovada si gradul ridicat de satisfactie a studentilor. Pentru mai multe informatii accesati: https://www.britishcouncil.ro/studii-marea-britanie/education-uk

Evenimentul Study UK Exhibition este organizat de British Council Romania  cu sprijinul partenerilor: Ambasada Marii Britanii, British Romanian Chamber of Commerce, FISCHER International, IntegralEdu, Liga Studentilor Romani in Strainatate.

Parteneri media: Revista Cariere, Radio Romania Cultural, Scoala de Valori, Humanitas, Tucano Coffee, Albion International                                                                     


Despre British Council

British Council este organizatia internationala a Marii Britanii pentru relatii culturale si educationale ce ofera oamenilor de pretutindeni o deschidere catre creativitatea si realizarile britanice si stabileste relatii durabile intre Marea Britanie si alte tari. Activitatea sa este axata in special pe domeniile educatie, limba engleza si arta. British Council este o organizatie apolitica ce se bucura de o stransa colaborare cu guvernul britanic.

British Council isi desfasoara activitatea in Romania din 1938. In 2018 marcam aniversarea a 80 de ani de la infiintare printr-o serie de evenimente menite sa celebreze relatiile si schimburile culturale dintre Marea Britanie si Romania. Pentru mai multe informatii despre activitatea British Council in Romania, vizitati: www.britishcouncil.ro.

 

15 nov. 2018 admin 282 views