Iasmina Stroita

13 iun. 2018 admin 3883 views
Iasmina Stroita

In urma unei vizite recente la una dintre universitatile noastre partenere din Anglia, am ajuns sa cunosc indeaproape ce inseamna studiul in strainatate.

Faptul ca mediul din cadrul institutiilor este unul ‘friendly’ si ca studentii beneficiaza de o multitudine de facilitati, face ca universitatea sa devina cat mai repede posibil un adevarat camin, loc confortabil de studiu si de relaxare in acelasi timp.

Nivelul de implicare al profesorilor care nu au doar un statut academic, dar reprezinta si un indrumator/consilier personal pentru student, vine ca un efect de sporire a motivatiei spre invatare si reflectare. Totodata, modalitatea in care se desfasoara o clasa si stilul de predare sunt mereu axate pe asimilarea teoriei si aplicarea practica imediata, indiferent de programul urmat, scopul fiind intelegerea cat mai eficienta.

Este o onoare pentru mine sa fiu alaturi de copii si parinti pe parcursul intregului proces de aplicatie, care contine etape complexe si bine definite. Incepand de la asigurarea faptului ca universitatea si programul de licenta/masterat ales este unul potrivit si intr-o buna compatibilitate cu personalitatea candidatului, de la formalitatile de inscriere si pana la admiterea cu succes a canditatului.

 

Iasmina este consultant educational in cadrul biroului IntegralEdu din Timisoara. O puteČ›i contacta la adresa de email iasmina@integraledu.ro sau la numarul de telefon: 0737.069.004
13 iun. 2018 admin 3883 views