Hospitality in Romania

18 feb. 2016 admin 10995 views
Hospitality in Romania

Seminarii si Workshop-uri dedicate

Vino sa afli ce presupune sa studiezi Tourism & Hospitality Management, Culinary Arts sau International Business la o universitate de elita din Elvetia! 


Swiss Education Group impreuna cu IntegralEdu organizeaza seminarii de informare adresate tuturor celor interesati de aceste domenii in Bucuresti, Craiova si Constanta. 
Vei stii cum sa faci cele mai bune alegeri pentru viitorul tau, cum sa gasesti mijloace noi de a-ti evidentia calitatile si a-ti pune in valoare potentialul. Aici gasesti inspiratia de care ai nevoie la inceput de drum, chiar de la Senior Regional Manager al SEG, Goran Yordanov. 

UPDATE! Evenimentul din Bucuresti va incepe la ora 17:00!

Vor fi reprezentate cinci institutii de elita din Elvetia: César Ritz Colleges, Culinary Arts Academy Switzerland, Hotel Institute Montreux, IHTTI School of Hotel Management si Swiss Hotel Management School si vei beneficia de consultanta educationala gratuita! 
In plus, vei afla insight-uri aplicabile in alegerea carierei tale!

Programul prezentarilor:

13 aprilie - ora 18:00, Ramada Plaza Hotel, Craiova

14 aprilie - ora 17:00, JW Marriott, Bucuresti

15 aprilie - ora 18:00, Hotel IBIS, Constanta

Pe 14 aprilie, in Bucuresti, va avea loc Hospitality Career Day. In cadrul evenimentului se vor discuta cele mai in voga teme despre cariera in hospitality. Speakerii la eveniment vor fi:
Goran Yordanov, Senior Regional Manager - Swiss Education Group
Dana Baitanciuc - HR Director JW Marriott
Alex Georgescu - student César Ritz Colleges

 Evenimentele sunt dedicate elevilor, studentilor si parintilor interesati de domeniile hospitality, culinary arts si hotel manangement si sunt cu intrare libera, pe baza de inscrieri, completand formularul de mai jos: 

 

Nume

Prenume

Telefon

Email

Oras

Varsta

Evenimentul pentru care va inregistrati
13 Aprilie, Craiova
14 Aprilie, Bucuresti
15 Aprilie, Constanta

Subscribe

Despre Swiss Education Group

De la infiintarea primului hotel in 1982, SEG a devenit lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Pastrand traditia managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite de SEG combina invatarea academica cu experienta practica si sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu. Toate scolile membre sunt supuse unor criterii de asigurare a calitatii academice, care asigura elevii ca primesc renumitul nivel de educatie elvetian.

“Cel mai bun sfat pe care il pot oferi este acela de a trai clipa si de a profita de fiecare oportunitate. Multumita Swiss Education Group, tinerii au sansa de a intalni lideri din domenii variate si de a sta o zi intreaga alaturi de ei. Aratati-le ca sunteti increzatori, motivati si dispusi sa invatati, zambiti mereu si pastrati o abordare profesionista in discutii”, spune Goran Yordanov, Senior Regional Manager, Swiss Education Group (SEG).


De doua ori pe an studentii Swiss Education Group participa la International Recruitment Forum, eveniment exclusiv in care au oportunitatea de a se intalni cu peste 100 de companii internationale. Studentii sustin interviuri pentru obtinerea unui job, internship, management training. Toate internshipurile sunt platite (de pilda, in Elvetia un intern castiga minim 2.172 CHF, echivalentul a aproximativ 2.000 de euro).
Participarea angajatorilor din intreaga lume evidentiaza reputatia si recunoasterea SEG de lideri din industrie. Industria hoteliera si turismul genereaza in momentul de fata cele mai multe oportunitati de cariera. The World Travel and Tourism Council prevede 325 de milioane de locuri de munca pana in 2021.

Swiss Education Group are parteneriate cu cele mai mari lanturi hoteliere din intreaga lume, unde studentii sai isi fac stagiile de practica din cadrul studiilor. Totodata, universitatile sprijina dezvoltarea permanenta la nivel mondial a acestor domenii, iar tinerii care doresc sa studieze turism sau management hotelier si au in cadrul familiei persoane care administreaza sau detin cel putin o unitate hoteliera, pot beneficia de 10% reducere la taxa de scolarizare.

 

 

Fa un review despre un loc preferat din Romania si poti castiga un tur al universitatilor din Swiss Education Group, un iPad Air sau un iPod!

Arata tuturor frumusetea tarii tale! Fa un review (in limba engleza) al unui loc, restaurant, hotel sau orice ce merita vizitat in Romania, scrie-l, filmeaza-l sau fa o prezentare cu poze si trimite-ni-l pe adresa alexandru@integraledu.ro. Alege locul care crezi ca se ridica la standardele elvetiene si devino hospitality reviewer!

Pentru a te ajuta cu inspiratia, pe aceasta pagina de youtube puteti vedea cum arata un review elvetian - MySwitzerland


Concursul se desfasoara in perioada 25 februarie - 6 aprilie, premierea avand loc pe 14 aprilie - ora 13:00, in biroul IntegralEdu din Bucuresti.

Asteptam pana pe data de 6 aprilie reviewurile voastre, pe adresa de email alexandru@integraledu.ro

Reviewurile vor fi evaluate de un specialist in domeniu, domnul Goran Yordanov, Senior Regional Manager si absolvent Swiss Education Group.

Regulamentul oficial al concursului il puteti gasi pe pagina de facebook IntegralEdu.

 

18 feb. 2016 admin 10995 views