George Marchidan

George Marchidan

In momentul in care vrei sa iti incepi drumul in cariera, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte – in ce domeniu vreau sa imi investesc timpul, ce mi-ar placea sa fac, sunt dispus sa fac asta pentru mai mult timp? Pe scurt, iti creezi o viziune, sau cel putin, o idee. Aceasta idee trebuie aplicata in momentul in care vrei sa incepi sa studiezi, pentru a stii ce trebuie sa faci in continuare in „drumul” spre cariera pe care ti-o doresti.

In calitate de consultant, este datoria si placerea mea sa fiu profesionist, dedicat si cel mai important, de ajutor pentru copilul care are nevoie. Pe langa faptul ca trebuie sa fie un proces usor, trebuie sa fie o experienta placuta atat pentru copil, cat si pentru parintii care isi pun increderea in mine.

Eu, impreuna cu ceilalti consultanti de la IntegralEdu, vrem sa iti oferim tot ajutorul de care dispunem pentru a ajunge sa studiezi unde iti doresti si sa iti incepi „drumul” in cariera intr-un mod in care o sa vrei sa recomanzi si altor persoane.

George este consultant educational in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti. Il puteti contacta la adresa de email gmarchidan@integraledu.ro sau la numarul de telefon: 0737.069.017