Game-based Learning - Lab by ITC

6 mar. 2019 admin 187 views
Game-based Learning - Lab by ITC

Ce este Game-based Learning - Lab by ITC?

Credem ca problemele complicate pot fi deconstruite in lucruri simple ce ulterior pot fi asimilate mai eficient prin joaca. Invatam in cadrul laboratorului sa venim cu solutii diferite la aceeasi problema, exersand in acelasi timp ce inseamna sa fii creativ si adaptabil in dinamica echipei. Aflam cum putem sa dezvoltam abilitatile de comunicare si interpersonale, munca in echipa sau gandirea paralela intr-un atelier de lucru ce aduce in centru distractia si nevoia de a descoperi informatii noi prin metode inovative. Temele abordate sunt dintre cele mai diverse, de la principiile ce guverneaza o societate democratica, la dezvoltarea tehnologica sau atitudinile eco-friendly fata de mediul inconjurator.

 

Cine suntem?
In spatele atelierelor se afla o echipa tanara de traineri si mentori IntegralEdu Training Centre ce crede ca educatia continua si dupa ce ai iesit de la scoala. Cu o experienta academica variata, familiarizati cu voluntariatul si cu sustinerea unor workshop-uri dinamice si creative, ne preocupa sa stim ce mai invatam, dupa ce am terminat de invatat pentru scoala.

 

Cui se adreseaza proiectul?

Tuturor elevilor din clasele a 8-a ce doresc sa invete lucruri serioase prin joaca, intr-un laborator ce antreneaza gandirea critica si creativa.

 

Structura workshop-urilor

Workshop-ul urmeaza principiul Do-Undo-Redo, in care facem si desfacem lucruri pentru a le invata in moduri diferite, astfel incat putem crea premisele flexibilitatii comportamentale si gandirii laterale. Identificam problema, o rezolvam, iar provocarea finala este aceea de a parcurge din nou traseul de la nevoie la solutie, gasind metode si modalitati alternative de lucru care sa ne aduca in cel mai eficient mod rezolvarea problemei.

 

Cand?

14:00 - 18:00, 10 aprilie

 

Pret curs:

400 lei

Numarul minim de participanti: 6 persoane / curs

 

Cursurile au loc la sediul IntegralEdu din Bucuresti (Bvd. General Gh. Magheru, nr. 41). Inscrierile se fac la 0737 069 021 sau la mstoica@integraledu.ro.
6 mar. 2019 admin 187 views