Fundatia LEADERS lanseaza programul LEADERS Explore

12 oct. 2017 admin 961 views
Fundatia LEADERS lanseaza programul LEADERS Explore

Fundatia LEADERS lanseaza programul LEADERS Explore pentru studenti in universitatile din Bucuresti, Cluj si Timisoara. Daca esti student la Economie, Medicina, Farmacie, Tech, Agricultura, Constructii, Design sau Arhitectura incepe calatoria catre cine esti si potentialul tau, o etapa esentiala a dezvoltarii tale.

Inscrie-te  si afla de ce iei anumite decizii sau de ce alegi un drum si nu altul: www.leaders.ro/student. Know yourself!

La LEADERS Explore pentru studenti vei avea alaturi traineri cu experienta, lideri inspirationali si instrumente psihometrice prin care iti vei accesa resursele si iti vei deschide perspectivele. La sfarsitul programului, vei primi certificarea de explorator, primul nivel in leadership ce atesta competentele dobandite.

Unde si cand poti deveni explorator?

BUCURESTI - 80 de locuri, timp de doua week-end-uri: sesiunea I: 28-29 octombrie, sesiunea II: 25-26 noiembrie

CLUJ-NAPOCA - 80 de locuri, timp de doua week-end-uri: sesiunea I: 11-12 noiembrie, sesiunea II: 9-10 decembrie

TIMISOARA - 80 de locuri, timp de doua week-end-uri: sesiunea I: 18-19 noiembrie, sesiunea II: 9-10 decembrie

 

Cristi Cioflan, explorator: „Cred ca oamenii cu adevarat faini fac lucruri pe langa facultate pentru a se dezvolta si astfel se schimba din executanti in proiectanti, devin lideri. Nu poti face asta daca nu te cunosti foarte bine si LEADERS Explore a facut diferenta pentru mine: mi-a dat sansa sa-mi descopar valorile, talentele, interesele reale. Cine sunt cu adevarat.”

 

Irina Maria Chintoiu, explorator: „La LEADERS Explore am inteles ca autocunoasterea este cheia ce deschide prima usa spre a ajunge un lider de succes. Nu poti arde aceasta etapa. Am fost inspirata de trainerii pasionati si competenti, dar si de liderii de top, invitati sa ne povesteasca din propria experienta. Asa, am putut sa-mi vad ca intr-o oglinda talentele native, valorile ce ma definesc, stilul de comunicare si ce rol m-ar avantaja intr-o echipa”.


 

LEADERS Explore pentru studenti este un program gratuit al Fundatiei LEADERS, ce se desfasoara in principalele centre universitare din tara. Mai multe despre cum poti deveni explorator si inscrieri in program, aici: www.leaders.ro/student. Pentru orice alte informatii, il puteti contacta pe Robert Toparlea, Project Manager LEADERS Explore pentru studenti. E-mail: robert.toparlea@leaders.ro, Telefon: 0720 051 107.

 

*** Fundatia LEADERS este o organizatie care sustine oamenii cu valori si principii si isi doresc ca prin programele lor, Explore, Experience si Challenge, sa desavarseasca procesul de formare a liderilor. Fundatia LEADERS este un accelerator de experiente si inspiratie, declansand potentialul tinerilor, formand lideri responsabili si vizionari, incepand cu anul 2000.

 

Adresa: Fundatia LEADERS, Strada Mihai Eminescu, nr. 90, sector 2, Bucuresti

E-mail: office@leaders.ro, web: www.leaders.ro; Facebook: fb.com/fundatialeaders; Telefon: 021 / 311 0946

12 oct. 2017 admin 961 views