Forensic Science Webinar - University of Lincoln

Forensic Science Webinar - University of Lincoln

Te invitam sa participi pe data de 17 august, ora 16:00, la Webinarul de Forensic Science organizat de University of Lincoln si IntegralEdu! 

 

 

University of Lincoln  - Learn. Liberate. Lead. Universitatea este localizata langa portul Brayford Pool, in inima orasului, la doar cateva minute de mers pe jos pana la High Street, unde puteti alege dintr-o varietate de magazine si restaurante. De altfel, cazarea este aproape de campus si nu va trebui sa schimbati mijloacele de transport.
 

Orasul Lincoln este recunoscut ca unul dintre marile orase istorice, atragand mii de vizitatori in fiecare an, din toata lumea. Daca esti un iubitor al naturii sau la finalul cursurilor iti doresti sa te deconectezi de la agitate, poti merge pe plaja sa privesti apusul, sa iti organizezi o expeditie de hiking pe weekend sau sa practici Kayak si Paddleboard.
 

 

DE CE SA TE INSCRII LA WEBINAR?
 

 Poti sa descoperi cum se desfasoara un seminar de Forensic Science intr-o universitate de top, fiind pe locul 2 in Marea Britanie pentru programe precum Chemistry

 La finalul webinarului poti discuta cu un reprezentant al universitatii despre admitere, burse si taxe

 Vei afla daca mai poti aplica pentru unul din programele universitatii (Septembrie 2020 intake) si care sunt pasii pe care sa ii urmezi

 O sa ai o alta perspectiva asupra modului si sistemelor de predare si te poti decide daca iti doresti sa faci o schimbare pe viitor in ceea ce priveste tara in care studiezi.

 Te poti informa sau afla raspunsuri la intrebari direct de la "sursa" 

 Este gratuit si simplu de accesat

 

Nu uita ca anul acesta,  2020-2021, este ultimul in care poti beneficia de imprumutul guvernamental care acopera taxele de studiu, cu garantia ca acesta va fi acordat pana la finalizarea studiilor. Imprumutul vizeaza atat programele de licenta, prin acoperirea taxei de scolarizare anuala (9000-9250 lire sterline/an) dar si programele de masterat unde viitorii studenti pot imprumuta pana la 10.906 lire sterline/program.

 

Daca iti doresti sa afli mai multe, arunca o privire la filmuletul de mai jos si afla totul despre cursurile de Forensic Science din cadrul University of Lincoln.
 

 

          

Citeste si