Finantare pentru programele de masterat in valoare de £17,489 – Tara Galilor

Finantare pentru programele de masterat in valoare de £17,489 – Tara Galilor


Aplica acum pentru un program de masterat in Tara Galilor si obtine finantare de peste £17,000!

 

S-a dat startul procesului de obtinere a finantarii pentru programele de masterat din Tara Galilor – Postgraduate Master Finance. Iata inca o dovada a faptului ca nu trebuie sa lasi veniturile tale sa stea in calea studiului in strainatate.

Studentii romani care incep un program de masterat in anul academic 2020/2021 (Septembrie 2020 si Ianuarie 2021) in Tara Galilor pot solicita pana la £17,489 prin platforma de finantare postuniversitara, printr-o combinatie de imprumut rambursabil si subventie nerambursabila. Pentru a beneficia de suma maxima pusa la dispozitie prin intermediul subventiei nerambursabile, studentul trebuie sa puna la dispozitie informatii despre veniturile familiei.

Daca venitul tau si al familiei nu depaseste suma de £18,370/an vei putea beneficia de o subventie nerambursabila de pana la £6,885 si un imprumut de pana la £10,604

In cazul in care nu doresti sa iti fie evaluat venitul familiei sau depaseste pragul de £59,200 vei putea obtine suma de £17,489 compusa din: subventie nerambursabila in valoare de £1,000 si imprumut rambursabil in valoare de £16,489.

Sumele accesate sunt transferate direct in contul studentului, in 3 rate, ceea ce inseamna ca le vei putea directionata spre achitarea taxelor de scolarizare si/sau a costurilor de trai.

 

Cum are loc rambursarea?


Studentii vor trebui sa inceapa sa ramburseze imprumutul din aprilie, dupa ce vor termina sau parasi cursul si doar daca vor depasi pragul de rambursare care este in prezent  £21,000/an (£1,750/luna sau £404/saptamana)

Dupa ce venitul depaseste pragul de rambursare, vor rambursa 6% din veniturile ce depasesc acest nivel. Spre exemplu:
 

Venitul anual Salariul lunar Restituire
Pana la £21,000 Pana la £1,750 £0
£22,000 £1,833 £4
£23,500 £1,958 £12
£25,000 £2,083 £19
£27,000 £2,250 £30
£30,000 £2,500 £45

 

Cum si cand trebuie sa aplic pentru obtinerea finantarii?


Aplicatiile pentru obtinerea finantarii oferite prin intermediul Student Fianance Wales se realizeaza prin transmiterea documentatiei online si fizic.

Studentii ar trebui sa aplice cat mai curand posibil, astfel incat sa fie timp pentru examinarea cererilor si furnizarea eventualelor documente suplimentare.

Intregul proces de obtinere a formelor de finantare este intermediat si sustinut de consultantii IntegralEdu.

 

De ce sa alegi un program de masterat in Tara Galilor?


Universitatile din Tara Galilor ofera peste 5.600 de cursuri celor peste 25.000 de studenti internationali. Alegand una dintre cele 8 universitati din Tara Galilor poti profita de metode de predare de inalta calitate, facilitati de cercetare si specialisti intr-o gama variata de domenii.

Universitatile galeze reprezinta o componenta importanta a istoriei si traditiei invatamantului superior din Marea Britanie, care se reflecta prin asigurarea calitatii, importanta acordata cercetarii si abordarea inovativa a predarii si procesului de invatare.

 

Tu cand vrei sa incepi cursurile?


SEPTEMBRIE 2020 - Daca vrei sa incepi un program de masterat in Septembrie 2020 avem vesti bune pentru tine! Majoritatea programelor de masterat oferite de universitatile partenere IntegralEdu din Tara Galilor inca accepta aplicatii!

Bangor University – Fondata in 1884, Universitatea Bangor are o lunga traditie de excelenta academica. In prezent, aproximativ 10.000 de studenti studiaza la Universitate. Universitatea Bangor a obtinut un Gold Award, cel mai mare rating posibil, la nivel national conform Teaching Excellence Framework.

Swansea University - Fondata in 1920, Universitatea Swansea este o institutie condusa de cercetare, cu o reputatie excelenta pentru calitatea experientei de student. Universitatea Swansea a obtinut un Gold Award, cel mai mare rating posibil, la nivel national conform Teaching Excellence Framework.

University of South Wales - Una dintre cele mai mari universitati din Marea Britanie, care se angajeaza sa ofere studentilor oportunitati si perspective excelente in cariera. Cu campusuri situate in Cardiff, Newport, Pontypridd si Dubai, 95% dintre absolventii obtin un job la mai putin de 6 luni de la absolvire (DLHE 2016/17).

Aberystwyth UniversityTitlul de University of the Year for Teaching Quality 2019, reprezinta dovada faptului ca Aberystwyth University ofera programe de cercetare si predare de nivel mondial. Scopul universitatii este sa dezvolte cunostintele si abilitatile de care orice student are nevoie pentru a-si indeplini obiectivul carieral.

 

IANUARIE 2021 – Daca inca nu esti pregatit sa incepi studiile in Septembrie 2020 dar doresti sa beneficiezi de optiunile de finantare oferite de Tara Galilor vei fi bucuros sa afli ca sunt multe programe de masterat care incep in luna ianuarie 2021. Iata o parte dintre acestea:

 

 • Engineering Management
 • Management
 • Public Health
 • Construction Project Management
 • Marketing
 • Forensic Audit and Accounting
 • Safety, Health, and Environmental Management
 • Management and Marketing
 • Social Sciences
 • Medical Sciences
 • Law
 • Accounting

 

Ce trebuie sa pregatesc?


Dosarul clasic de admitere cuprinde:

 • Buletin
 • Fisa matricola
 • Diploma/Adeverinta de licenta
 • 1 sau 2 scrisori de recomandare
 • Scrisoare de motivatie
 • Certificat de limba engleza

 

Procesul de admitere pentru orice universitate din Tara Galilor si Marea Britanie in general este sustinut de IntegralEdu. Daca si tu esti interesat sa aplici pentru un program de masterat te rugam sa completezi formularul de mai jos si un consultant IntegralEdu te va contacta.

                                                                                      

 

Citeste si