Fii student pentru o zi la De Montfort University UK!

26 feb. 2019 admin 2660 views
Fii student pentru o zi la De Montfort University UK!

Demo-lesson de Critical Thinking cu profesorul de la DMU

 

14 martie, 16:00, Hotel Marshal Garden (Sala Panoramic), Bucuresti

 

O gandire critica stie sa caute informatiile relevante, sa le sintetizeze si sa deduca consecinte si solutii pentru rezolvarea unei probleme. O gandire critica nu trebuie confundata cu argumentarea spre critica a altora. Desi aceste abilitati de gandire pot fi folosite pentru a expune erori ale unui rationament, ele pot juca, de asemenea, un rol foarte important in gandirea cooperanta si in gasirea de solutii constructive. Ne ajuta de asemenea sa dobandim cunostinte, sa ne imbogatim teoriile si sa ne formulam si intarim argumentele constructive. Gandirea critica este compatibila cu gandirea ‘out-of-the-box’ si este o parte esentiala a creativitatii, pentru a evalua si a imbunatati ideile noastre creative.

Asta este si rolul cursurilor de Creative Thinking din cadrul De Montfort University. Si poti vedea pentru o zi cum e sa fii in locul studentilor care au acest curs in programul lor de la DMU.

 

Iti va fi profesor si mentor:

Jonathan Fisher-Jones

International Associate Dean la De Montfort University si membru al Comitetului Strategic International al Grupului de Operațiuni DMU.

Jonathan este responsabil pentru dezvoltarea și implementarea recrutarii internationale, a parteneriatelor, a cercetarii, precum si a mobilitatii studentilor si a personalului in cadrul facultatii.

Totodata, Jonathan a fost ofiter comandant in armata britanica, iar in timpul expeditiei in Afganistan, si-a descoperit pasiunea pentru o educatie globala. Cariera sa in educatie a trecut prin mai multe functii in cadrul universitatilor britanice, iar astazi este Global Sales Director al DMU.
Jonathan este pasionat de rugby, alpinism, politica si literatura.

From War to Education: what is the world’s biggest issue?

 

 

Program demo-lesson:

15:30 Inregistrare si welcome coffee

16:00 Introducere

16:15 Incepe Masterclass – ul. Veti fi organizati pe grupe si veti primi o intrebare pentru care va trebui sa construiti scenarii, argumente si sa va prezentati raspunsurile si rationamentele.

18:30 – 19:00 – Concluzii si recomandari

Toti participantii primesc diploma din partea De Montfort University.

 

Ti se adreseaza daca: esti in clasa a XI-a sau a XII-a si vrei sa testezi sistemul britanic de invatamant, daca vrei sa vezi cum decurg cursurile la o universitate din UK si daca vrei sa dobandesti sau sa-ti dezvolti abilitatile de Creative Thinking.

 

Despre De Montfort University: a primit distinctia de Gold in Teaching Excellence Framework (TEF) 2017. Situata la mai putin de o ora de centrul Londrei, este recunoscuta drept una dintre cele mai creative institutii din Marea Britanie. Multe din programele sale sunt in top 30 în Regatul Unit iar domeniile importante precum arhitectura, sunt chiar in top 10. Universitatea se bucura de colaborari cu designeri de referinta si case de moda. De exemplu, designerul de referinta Jimmy Choo, deseori viziteaza universitatea pentru a preda cursuri de moda.

Participarea la workshop este gratuita in limita locurilor disponibile si se face pe baza de inregistrare, completand formularul de mai jos sau direct la consultantul vostru educational IntegralEdu.

Nume

Prenume

Telefon

Email

Varsta

Oras

Numele scolii la care inveti

Sunt de acord sa primesc emailuri de la IntegralEdu
Sunt de acord sa fiu contactat telefonic si datele mele sa fie procesate de catre IntegralEdu

Trimite

26 feb. 2019 admin 2660 views