Fii student la Fontys University of Applied Sciences pentru o zi

29 ian. 2019 admin 2924 views
Fii student la Fontys University of Applied Sciences pentru o zi

16 si 17 februarie 2019, Hotel Marshal Garden, Bucuresti, sala Sapphire (parter) - sambata si sala Panoramic - duminica.

NOTA: Datorita numarului mare de inscrieri, locurile pentru eveniment au fost ocupate. Daca doriti detalii despre evenimente viitoare, va rugam sa completati formularul de mai jos.

 

Ai tot auzit despre renumitul sistem olandez de invatamant, despre cat de mult pune accent pe gandirea logica, pe practica, pe dezvoltarea multilaterala, despre Problem Based Learning (PBL). Iti propunem sa si experientezi asta.

Trei profesori de la Fontys University of Applied Sciences vin special in Romania, pentru a sustine o lectie demonstrativa de PBL, pentru toti cei interesati sau curiosi de studiile universitare in Olanda (cls X-XII).

 

Tema cursului:

Investigate your market – aceasta este tema principala, pentru care va trebui sa faceti o cercetare de piata, sa investigati trendurile domeniului ales, sa cautati subindustriile si sa le gasiti posibilele probleme si solutii.

Nu exista raspunsuri corecte sau gresite, cu totii veti invata unii de la altii, sub indrumarea profesorilor de la Fontys.

 

Cum veti lucra:

Proiectele se fac in echipe, pe care vi le veti forma la fata locului, in functie de skillurile fiecaruia, cautand sa va completati cat mai bine.

 

Program curs:

9:00 – 9:30 Primire participanti, welcome coffee/tea

9:30 -13:00  Lucru la proiecte, pe echipe (se vor forma in sala)

13:00-14:00 Pauza

14:00-15:30 Lucru la Pitch-ul de prezentare

15:30-16:30 Prezentarea Pitch-ului, vizionare (la aceasta parte a cursului sunt foarte bine primiti si prietenii si familia) 

Cel mai bun Pitch va fi premiat, iar toti participantii vor primi diplome din partea Fontys University of Applied Sciences si IntegralEdu.

 

Ce aveti nevoie:

  • Fiecare dintre voi trebuie sa veniti cu un laptop pe care sa puteti lucra pentru proiect si un telefon mobil/tableta pentru a filma partea de proiect a echipei voastre.

 

Va vor fi profesori si mentori (click pe poza pentru mai multe detalii despre fiecare): 

Cristina de Borst - Cristescu Silke M. Röttger Alex Ioan

 

Despre Fontys University of Applied Sciences:

Universitatea de Stiinte Aplicate Fontys a fost infiintata in anul 1992 prin asocierea a 5 institutii de invatamant superior din sudul Olandei. Ca rezultat al acestei asocieri, Fontys este in prezent cea mai mare institutie de invatamant superior din tara. Aceasta dispune de campusuri universitare in Eindhoven, Tilburg si Venlo si ofera 28 de programe universitare de licenta si 9 programe de master, in limba engleza, in domeniile tehnologiilor informationale, economiei, stiintelor sociale, educatiei si sanatatii publice.
Citeste AICI mai multe despre Fontys.

 

Participarea la workshop este gratuita in limita locurilor disponibile si se face pe baza de inregistrare, completand formularul de mai jos sau direct la consultantul tau educational IntegralEdu.

NOTA: Datorita numarului mare de inscrieri, locurile pentru eveniment au fost ocupate. Daca doriti detalii despre evenimente viitoare, va rugam sa va inscrieti in formularul de mai jos:

Nume

Prenume

Email

Telefon

Varsta

Oras

Numele scolii la care inveti

Sunt de acord sa primesc emailuri de la IntegralEdu
Sunt de acord sa fiu contactat telefonic si datele mele sa fie procesate de catre IntegralEdu

Trimite

29 ian. 2019 admin 2924 views