Falmouth University - Universitatea din Marea Britanie specializata pe industrii creative

21 dec. 2017 admin 8998 views
Falmouth University - Universitatea din Marea Britanie specializata pe industrii creative

Fondata in 1902 ca Falmouth School of Art si evoluand la Falmouth College of Arts si University College Falmouth, urmand ca in 2012 sa primeasca statutul de Falmouth University, este in prezent una dintre cele mai renumite institutii universitare specializata pe industrii creative. Cu cei peste 100 de ani de experienta, Falmouth University este renumita in toata lumea pentru arta, design, media, performance si writing.

 

Falmouth University ofera o multitudine de cursuri creative, de la Game Development, Business, Fashion Design, Arhitectura, Film, Teatru si Arte Plastice, acestea fiind doar cateva din programele de studii la care te poti inscrie. Cursurile se desfasoara in doua campusuri Cornwall, in Falmouth si Penryn, iar mediul din jurul celor doua nu ar putea fi mai potrivit pentru creativi! smiley Campusul Falmouth este vazut ca o gradina imensa, loc ideal pentru meditatie si inspiratie, in timp ce Penryn imbina artele si stiintele in facilitati moderne si profesionale.

 

Universitatea a castigat diferite merite de-a lungul timpului, iar conform Guardian University Guide, Falmouth University ocupa urmatoarele pozitii:

  • 15th for business, management & marketing
  • 9th for design & crafts
  • 11th for fashion & textiles
  • 13th for art
  • 16th for film production & photography

Universitate depune eforturi permanente pentru ca elevii sa obtina un loc de munca excelent in industria creativa, drept urmare, conform unui studiu Destination of Leavers of Higher Education din 2016, 97% din absolventii Falmouth University au un job in cel mult 6 luni de la terminarea facultatii.

In iunie 2017, Falmouth University a primit statutul de “Gold” de catre Teaching Excellence Framework, o noua clasificare a standardelor de predare.
 

Falmouth University ocupa un loc fruntas intr-un clasament oferit de Times Higher Education privind satisfactia studentilor determinata de studiile si facilitatile oferite, 83% dintre studenti declarand acest fapt, plasand astfel instituia pe locul 6 in Marea Britanie.

 

Alina Raducea este absolventa Fashion Photography si povesteste intr-un interviu ca a ales acest program la Falmouth University pentru facilitatile pe care universitatea le ofera, acestea fiind printre cele mai bune din Europa. Interviul cu Alina poate fi citit integral aici: https://www.falmouth.ac.uk/international-case-study/alina-raducea.

 

Falmouth University - Burse si metode de finantare
Toti cei care doresc sa aplice pentru anul academic 2018-2019 beneficiaza in continuare de Student Loan, imprumutul guvernamental care le acopera integral costurile programului de licenta, pe toata perioada studiilor si cu pana la 10.280 de lire costul programelor de master. Totodata, universitatea ofera burse de studiu pentru a incuraja viitorii lideri din domeniul creativ.

 

Mai multe detalii legate de modul in care poti ajunge student la Falmouth University: programe de studii, cazare, taxe, burse etc. puteti obtine discutand cu consultantii IntegralEdu, sau online pe site-ul nostru: http://www.worlduniversities.ro/i/ro/falmouth-university.

21 dec. 2017 admin 8998 views