Marea Britanie

23 aug. 2015 Admin 9591 views
Marea Britanie
Studii in Marea Britanie - cum ajungi la facultate in Anglia

Universitatile din Marea Britanie ofera programe de licenta, master si doctorat in toate domeniile. Programele de licenta au durata de trei ani, iar studentii care doresc sa faca si practica au posibilitatea de a opta pentru un program "sandwich" de patru ani.

In alegerea universitatii potrivite, studentii iau in calcul nu numai pozitia in clasamente ci si localizarea campusului universitar. Unii sunt atrasi de luminile Londrei, altii de atmosfera prietenoasa din Worcester. In prezent nu exista colt din Anglia, Scotia sau Wales in care sa nu intalnesti studenti romani.

Din Noiembrie 2008, IntegralEdu este centru oficial UCAS in Romania, pentru depunerea documentelor in sistemul centralizat de aplicare la universitati si colegii in Marea Britanie. Consultantii nostri au beneficiat de training dedicat pentru completarea aplicatiilor in Marea Britanie prin UCAS – de aceea, cu sprijinul lor, poti sa te asiguri ca aplicatia ta va fi facuta corespunzator si ca ai facut un prim pas corect in drumul spre universitatea dorita.

Peste 2400 de tineri au beneficiat de consultanta educationala specializata oferita de IntegralEdu si au finalizat cu succes aplicatiile catre Marea Britanie prin intermediul centrului nostru UCAS Apply Center.

Rolul UCAS Apply Center - IntegralEdu  este de a intocmi corespunzator, verifica si transmite aplicatiile UCAS, in mod gratuit, pentru orice universitate din Marea Britanie.

Cat ma costa facultatea in Marea Britanie si cum pot acoperi aceste costuri?


Taxe de studiu in Marea Britanie: 7.500-9.250 GBP pe an pentru studii de licenta / 4.046 – 12.000 GBP pe an pentru programele de master in Anglia/ 6.000 – 34.000 GBP pe an pentru programele de MBA.

Burse si posibilitati de finantare: burse de merit, burse sociale, burse sportive, imprumuturi studentesti.

Vezi aici mai multe detalii despre UCAS Apply Center - IntegralEdu.

    

 

23 aug. 2015 Admin 9591 views
Citeste si