Extinderea deadline-ului UCAS

Extinderea deadline-ului UCAS

 

In urma anularii examenelor A-level si International Baccalaureate, Guvernul britanic a solicitat tuturor universitatilor si colegiilor din Regatul Unit sa opreasca procesul de trimitere a ofertelor de studiu neconditionate sau sa le modifice pe cele existente, pentru o perioada de doua saptamani.

Guvernul din Marea Britanie doreste sa asigure elevii ca va exista o noua metoda de evaluare si sunt de parere ca „niciun student nu trebuie sa se simta presat sa ia o decizie rapida, care poate ajunge sa nu fie in interesul lor”.

Este important sa aveti toate informatiile disponibile la momentul luarii deciziilor cu privire la ofertele de studiu in strainatate si sa intelegeti cum va functiona acordarea calificarilor din aceasta vara.

Pentru a va oferi mai mult timp sa va decideti asupra universitatii potrivite din strainatate, autoritatile britanice au decis sa extinda termenul final de cofirmare a locului universitar din luna mai, cu doua saptamani. 

 

     Deadline     anterior

    UCAS Undergraduate deadline    Deadline   actual 
 5 mai       2020  Deadline-ul pentru aplicanti sa accepte/refuse ofertele de studiu primite   pana la data de 31 martie 2020.  19 mai   2020

 6 mai
 2020

 Deadline-ul pentru universitati si colegii, pentru a lua decizii si a da un   raspuns referitor la aplicantiile primite pana la data de 15 ianuarie 2020.

 20 mai   2020

 

In prezent, IntegralEdu mentine contactul in permanenta cu universitatile din Marea Britanie si depunem eforturi astfel incat toate informatiile primite de catre noi sa ajunga si la elevii afectați de schimbarile actuale. Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri in privinta consecintelor situatiei actuale, ce nu au fost acoperite in paragrafele anterioare, va rugam sa nu ezitați sa ne contactati.

De asemenea, daca doriti sa aflati mai multe informatii despre studiul in Marea Britanie, despre procesul de candidatura, cazare, imprumuturi si burse studentesti,  consultantii nostri va stau la dispozitie.

*Articolul se adreseaza elevilor din clasele terminale ce urmau sa sustina examenele de A-level sau IB.