Experienta studiului la Saxion University of Applied Sciences

19 sept. 2018 admin 369 views
Experienta studiului la Saxion University of Applied Sciences

Saxion University of Applied Sciences este una dintre cele mai mari institutii de invatamant superior din Olanda, cu aproape 27,000 de studenti, iar dintre acestia, aproximativ 3,500 sunt studenti internationali ce provin din 89 de tari. Multe cursuri sunt cu predare in limba engleza, iar in fiecare an sunt adaugate din ce in ce mai multe.

 

Personalul pasionat, experienta practica

Unul dintre avantajele studierii de la at Saxion University of Applied Sciences este abordarea personala si practica, care se concentreaza pe sprijinirea elevilor in dezvoltarea competentelor profesionale. Saxion acorda o mare atentie aptitudinilor practice si cercetarii aplicate. Studiind la Saxion University of Applied Sciences te pregatesti pentru o lume inteligenta in care inovatiile tehnologice au loc in succesiune rapida. Vei fi pregatit pentru profesii viitoare, lucrand pe proiecte reale, facand un stagiu interesant si avand sarcini provocatoare, urmand cursuri de angajare si intalniri cu oameni din intreaga lume.

Abordare personala si personal dedicat

Elevii au posibilitatea de a lua legatura direct cu tutorii si cu lectorii lor. Ei sunt intotdeauna disponibili pentru a ii ajuta si a ii sfatui. In plus, clasa relativ mica garanteaza atentia personala. Acest lucru, impreuna cu experienta si cunostintele din industrie a cadrelor didactice, ii pregatesc perfect pentru profesiile viitoare.

Monica, fosta student Saxion din Romania, adauga: "Am fost sigura ca am luat decizia corecta cand am inceput cursurile cu profesori pasionati". Monica Ferent este din Romania si a studiat Hotel Management la Saxion. Unul dintre motivele pentru care a ales Olanda este cultura deschisa. "De asemenea, am intalnit studenti interesati cu care am lucrat in proiecte de grup si am facut prietenii de lunga durata cu oameni din multe tari".

"In primii doi ani de viata studenteasca olandeza am gasit doua obstacole, din care am invatat lectii valoroase si evenimente placute, care au facut ca intreaga experienta sa fie mai mult decat merita".

Internship in Beijing

Cele mai multe dintre programele Saxion includ un stagiu de 1 semestru (5 luni) la o organizatie in Olanda sau in afara. Monica a facut internsip-ul in Beijng: "Am castigat o experienta de munca valoroasa si amintiri memorabile intr-o cultura foarte diferita". O experienta ca aceasta iti va largi viziunea asupra lumii si iti va oferi un avantaj competitiv pe piata muncii.

In concluzie, Saxion ofera o experienta cu adevarat internationala si te ajuta sa te pregatesti pentru viitoarea cariera atat in ​​mod personal, cat si practic.


Saxion University of Applied Sciences ofera peste 60 de programe de licenta si masterat, de la Creative Media si Game Technology, la Software Engineering sau International Business.

Mai multe detalii legate de modul in care poti ajunge student la Saxion University of Applied Sciences: programe de studii, cazare, taxe, burse etc. puteti obtine discutand cu consultantii IntegralEdu, sau online pe site-ul nostru: http://www.worlduniversities.ro/i/ro/saxion-university-of-applied-sciences.

 

19 sept. 2018 admin 369 views