Excelenta elvetiana si leadership in Hotel Management, Hospitality si Culinary Arts

19 apr. 2018 admin 11704 views
Excelenta elvetiana si leadership in Hotel Management, Hospitality si Culinary Arts

Cum arata viitorul in Turism, Event Management, Ospitalitate si Arta culinara? Ce studii se pot face in domeniu si care sunt oportunitatile de cariera la nivel international? Cum putem face sa fim mai buni si cum putem creste performantele in aceste domenii, in Romania sau in intreaga lume? 

 

Te asteptam sa dezbatem asta si multe altele la:

Excelenta elvetiana si leadership in Hotel Management, Hospitality si Culinary Arts

18 mai (ora 18:30), hotel Novotel, Bucuresti

Un eveniment dedicat oportunitatilor de studiu si cariera la nivel international si a bunelor practici pentru excelenta in aceste domenii


Speakeri:  
  • Tarek Kouatly – Expert international in studii de Hotel Management, Hospitality si Culinary Arts si Regional Manager al Swiss Education Group


 
  • Calin Ile, Presedinte al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania (FIHR) si Director General al lantului hotelier Ibis

 

Temele evenimentului:

  • Industria ospitalitatii in Romania si la nivel international
  • Principalele motive sa lucrezi in hotel business
  • Unde si ce studii universitare de licenta, master si MBA poti face pentru a deveni un lider in industrie
  • Ce se cauta pe piata muncii din Romania si care sunt oportunitatile de cariera la nivel mondial
  • Ce calitati, pregatire si experienta trebuie sa aiba un manager in industria hoteliera, un hospitality expert, un event manager in aceste domenii, un Chef
  • Care ar trebui sa fie pilonii in educatie si intr-o cariera de succes in aceste domenii


Evenimentul se adreseaza tuturor celor interesati de studii si cariera in domeniile Hotel Management, Event Management, Hospitality si Culinary Arts, parinti, copii si tineri profesionisti care vor sa dea un boost carierei.

Evenimentul va avea loc pe 18 mai in Bucuresti, in restaurantul hotelului Novotel, incepand cu ora 18:30.
Participarea este gratuita, pe baza de inregistrare in avans, completand formularul de mai jos sau contactand oricare dintre consultantii IntegralEdu.

Sambata, 19 mai – vor avea loc intalniri individuale, pentru cei interesati de mai multe informatii privind studiile la Swiss Education Group.

In cadrul evenimentului se vor putea face inscrieri la tabara de Hospitality organizata in premiera de Swiss Education Group in Romania, pentru cei care vor dori sa faca si primii pasi in industria ospitalitatii. Tabara va avea loc in perioada 22-24 iunie, chiar in incinta Novotel. Participantii vor fi cazati in hotel si vor vedea pe “viu” how hospitality is made.
Mai multe detalii despre HOSPITALITY CAMP aici.

Formular de inregistrare:

Nume

Email

Telefon

Varsta

Oras

Numele scolii la care studiezi

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie procesate de catre IntegralEdu si partenerii acestuia in scopul de informare cu privire la educatia in strainatate.

 

Subscribe


De ce sa alegi industria ospitalitatii:

Industria ospitalitatii are cea mai rapida crestere din lume (turismul international este de asteptat sa creasca cu o medie de 4,1% pana in 2020, adica un total de 1,6 miliarde de turisti), iar o astfel de dezvoltare inseamna ca nevoia de locuri de munca va creste exponential. Cu peste 89% dintre absolventi detinand pozitii de management in mai putin de 5 ani de la absolvire, universitatile care fac parte din SEG, prin abordarea practica si pregatirea academica riguroasa, iti ofera avansul de care ai nevoie pentru a transforma job-ul tau intr-o cariera de succes la nivel international.

In prezent, sunt aproximativ 112 000 000 angajati in domeniul ospitalitatii, cifra in continua crestere, iar SEG este cea mai buna rampa de lansare in domeniu, cu parteneriatele sale internationale de prestigiu: Accor Hotels, Four Seasons, Marriott, Hilton, Emirates, Armani si multi altii.

Cateva cuvinte despre Swiss Education Group, unde peste 96% dintre absolventi lucreaza in industria ospitalitatii de lux, in intreaga lume

Fiind un stat aflat la intersectia unora dintre cele mai dezvoltate tari din punct de vedere turistic din Europa, profesionistii in hospitality pregatiti la universitatile elvetiene sunt cautati de cele mai mari lanturi hoteliere din lume. Anual, aici invata aproximativ 6500 de studenti, care pe durata studiilor fac si practica la companiile partenere ale universitatilor, printre care se numara: Four Seasons, UBS, Ritz Paris, Kerzner sau HUBLOT. Conform datelor furnizate de SEG, peste 95 % dintre absolventi lucreaza dupa absolvire in industria hoteliera de lux, din intreaga lume. Aproape 90% dintre ei ocupa functii de management ori au propria afacere in domeniu, inca din primii 5 ani de la terminarea studiilor.

Inca din 1982, SEG este lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Toate scolile membre sunt supuse unor criterii de asigurare a calitatii academice, care asigura elevii ca primesc renumitul nivel de educatie elvetian.

Swiss Hotel Management School și César Ritz Colleges, parte a SEG, sunt doua universitati specializate in managementul turismului hotelier. Cea din urma isi are centrele universitare in regiunea localitatilor Brig si Le Bouveret, situate in apropierea granitei cu Italia si, repectiv, cu Franta. Hotel Institute Montreux include in programul sau de studii experienta elvetiană in managementul hotelier alaturi de cea acumulata in spatiul american.

In cadrul Culinary Arts Academy Switzerland sunt pregatiti marii bucatari din restaurantele de lux din întreaga lume, iar IHTTI School of Hotel Management din Neuchatel este specializata in domeniul designului hotelier. Aici studentii invata ce inseamna managementul hotelier din perspectiva amenajarilor interioare, tehnologiei si gestionarii brandurilor din zona de lux.

Swiss Education Group are parteneriate cu cele mai mari lanturi hoteliere din intreaga lume, unde studentii sai isi fac stagiile de practica din cadrul studiilor. Totodata, universitatile sprijina dezvoltarea permanenta la nivel mondial a acestor domenii, iar tinerii care doresc sa studieze la una dintre universitatile grupului, iar parintii lor administreaza sau detin cel putin o unitate hoteliera, pot beneficia de 20% reducere din toata taxa de scolarizare. De asemenea, o reducere de 10% din taxa se aplica si tinerilor ai caror parinti administreaza sau detin o afacere in domeniul ospitalitatii (restaurante, agentii de turism, hoteluri mici, casinouri, etc.). 

19 apr. 2018 admin 11704 views