Eveniment online Access MBA

Eveniment online Access MBA

La 6 iulie, discuta online cu reprezentantii unora dintre cele mai bune scoli de afaceri din lume!
 

Acum este momentul potrivit sa investesti in cresterea carierei tale. Garanteaza-ti un viitor prosper cu o diploma MBA si o noua retea de contacte in lumea afacerilor. Exploreaza cele mai bune scoli de afaceri, ramanand in siguranta casei tale. 

Access MBA iti ofera o oportunitate interactiva, online, unica, de a te intalni one-to-one cu directori de admitere ai celor mai bune scoli internationale de afaceri si management. Iesi in evidenta, demonstrandu-ti ambitia ta de dezvoltare si determinarea de a-ti planifica viitorul!

Evenimentul Access MBA, care anterior avea loc la Bucuresti, acum va fi organizat online, pentru a garanta siguranta participantilor in perioada de pandemie Covid-19.

Exploreaza cele mai potrivite programe MBA pentru a-ti ridica cariera la un nivel superior!

 

Inregistreaza-te acum!

 

Ce te asteapta de la evenimentul online unu-la-unu?

  • Intalniri video personale cu reprezentantii scolilor de afaceri de top din intreaga lume - IE Business School, The Bucharest University of Economic Studies, The University of Sheffield International Faculty, CITY COLLEGE, Vienna University of Economics and Business WU Executive Academy, IESE Global Executive MBA si altele.
  • Consultatii personalizate in privinta studiilor tale in domeniul afacerilor si managementului
  • Sansa de a castiga o vizita gratuita la o scoala de afaceri la alegerea ta
  • Oportunitati de burse de studii

 

Access MBA, care ocupa pozitia de lider in organizarea evenimentelor MBA one-to-one, te va ghida in lumea scolilor de afaceri internationale care se bucura de o reputatie impecabila, pentru a gasi cea mai potrivita scoala pentru tine.


De ce merita sa obtii o diploma MBA?

MBA este o calificare care iti va schimba esential cariera si dezvoltarea personala. Pe langa faptul ca vei invata in profunzime si largime principiile de baza din domeniul afacerilor, vei capata, de asemenea, competente sociale, care sunt in prezent foarte solicitate de catre angajatori. MBA este conceput pentru a-ti oferi toate instrumentele necesare liderilor in domeniul afacerilor intr-o lume dinamica si competitiva.

Evenimentul online one-to-one este gratuit, dar numarul de locuri este limitat, iar inregistrarea este obligatorie!
 

Inregistreaza-te chiar azi pentru Access MBA!