European Examinations Centre (EEC)

31 aug. 2015 Admin 12807 views
European Examinations Centre (EEC)

 

European Examinations Centre (EEC) este o institutie autorizata de prestigioasa Cambridge English, sa furnizeze in Romania, examenele de certificare a cunostintelor lingvistice pentru limba engleza. Lansat oficial în Romania la finele anului 2011, centrul de examinare EEC a initiat activitatea la inceputul anului 2012, inregistrand pana in prezent un numar de peste 4.000 candidati.

Examenele Cambridge sunt acceptate de peste 15,000 de universitati, companii si autoritati guvernamentale din intreaga lume. Aceste examene ofera sanse sporite celor ce doresc continuarea studiilor in strainatate, cresc sansele de angajare precum si optiunile elevilor si studentilor in privinta educatiei si a angajarii.

Cu planuri ambitioase pentru viitor, EEC ofera la nivel national, o suita complexa de examinari la limba engleza, adresandu-se tuturor grupelor de varsta (grupa: 6-12 ani, grupa: 13-17 ani, grupa: peste 18 ani) și oricarei categorii profesionale și academice.

Examenele de certificare a cunostintelor lingvistice, sunt furnizate de European Examinations Centre (EEC) conform procedurilor internationale, in conditii si la standarde de calitate identice cu orice alt centru de examinare. Instrumente esentiale ale societatii contemporane, certificarile CAMBRIDGE sunt recunoscute la nivel mondial si folosite pentru angajari, studii si calatorii.

Oferte exclusive de 15% pentru clientii IntegralEdu la examene Cambridge, prin European Examinations Centre (EEC) 

www.eecentre.ro

31 aug. 2015 Admin 12807 views