Eliza Iosif

Eliza Iosif

Dintotdeauna mi-a placut sa pot gasi un mod de a le fi oamenilor de ajutor si, totodata, de a le fi aproape in momentele  in care au nevoie de cineva care sa ii indrume atunci cand se simt nesiguri sau descumpaniti. Consider ca locul potrivit unde aceste griji dispar cand vine vorba de educatia ta este cu siguranta IntegralEdu. Aici tu vei primi tot sprijinul si informatia de care ai nevoie in legatura cu viitoarele tale studii prin intermediul echipei noastre.
Studiul precoce al limbilor straine (engleza, germana si chineza) si pregatirea mea academica in domeniul filologiei si comunicarii, al relatiilor publice si dezvoltarii interculturale m-au facut odata cu timpul sa imi doresc sa activez intr-un astfel de domeniu, care se afla intr-un proces continuu de schimbare si inovare. Imi doresc ca unul dintre rolurile mele in consultanta educationala sa fie nu numai ajutorul acordat viitorilor studenti, cat si posibilitatea de a veni cu o contributie proprie in domeniu, prin prisma noii generatii cu care voi colabora.

 

Eliza este consultant educational in cadrul biroului IntegralEdu din Constanta. O puteČ›i contacta la adresa de email eiosif@integraledu.ro sau la numarul de telefon: 0737.069.006.