Educatie britanica in Amsterdam – Northumbria University

12 apr. 2018 admin 6649 views
Educatie britanica in Amsterdam – Northumbria University

Northumbria University, Newcastle isi extinde orizonturile educationale printr-un parteneriat cu Amsterdam University of Applied Sciences, astfel ca incepand cu septembrie 2018, programele de masterat Business with International Management si Project Management oferite de Northumbria University, vor fi predate in Amsterdam de catre profesori englezi, dar vor continua sa fie predate si in campusurile din Newcastle si Londra.

Si studentii programului de licenta International Business – Northumbria University, vor putea studia timp de un an in Amsterdam, explorand astfel si mai multe oportunitati pentru cariera, lucrand pe proiecte de consultanta cu clienti din Olanda. De asemenea, intre cele 2 universitati s-a realizat si un acord Erasmus, care le va permite studentilor sa participe la schimburi de experienta intre cele 2 institutii. 

Profesorul Andrew Wathey, Vice-Chancellor si Chief Executive la Northumbria a afirmat ca: “Aceasta colaborare si sprijin reciproc aduc impreuna doua institutii bogate in cercetare si orientate spre afaceri, avand un focus comun - calitatea. Aceasta va aprofunda legaturile noastre de cercetare, educatie, afaceri si comunitate nu numai intre Marea Britanie si Olanda, ci si in Europa si la nivel international. Parteneriatul extinde acoperirea globala a universitatii Northumbria cu o prezenta in Newcastle si Londra, si la nivel international inclusiv Jakarta, Hong Kong, Singapore si in prezent in Olanda.”

Vesti bune si in privinta burselor pentru programele de master

Northumbria University ofera 50 de burse pentru studentii remarcabili care aplica pentru programele de masterat: Project Management si Business with International Management, cu studiu la Amsterdam University of Applied Sciences, astfel ca taxa de scolarizare va fi redusa de la 9.000 € la 2.060 €.

Pentru a accesa bursele trebuie:

  • Sa fii student din Marea Britanie sau intr-un stat membru al Uniunii Europene
  • Sa aplici pentru unul dintre cele 2 programe de masterat care incep in septembrie 2018 in campusul AUAS
  • Sa iti trimiti aplicatia pana la data de 31 mai 2018

 

Mai multe detalii legate de modul in care poti ajunge student la Northumbria University  si cum poti accesa bursele oferite, vei obtine discutand cu consultantii IntegralEdu.


Northumbria este una dintre cele mai mari universitati din Marea Britanie, cu peste 34 000 de studenti, avand  baze puternice in cercetare si o orientare catre mediul afacerilor. In anul 2017, Northumbria a fost una din cele 6 institutii care au intrat pe lista scurta a Times Higher Education pentru premiul “University of the Year”.

Amsterdam University of Applied Sciences se afla intr-unul din cel mai cosmopolit oras din Olanda, unde studiaza peste 46 000 de studenti. Universitatea ofera peste 80 de programe de licenta si masterat si are parteneriate cu institutii din peste 50 de tari, astfel incat sa le ofera studentilor un mediu international in care pot studia pentru scurte perioade de timp sau pentru a-si desfasura perioada de practica.

12 apr. 2018 admin 6649 views