Diana Dobrescu

Diana Dobrescu

Pentru un filolog, comunicarea si consecventa reprezinta fundatia succesului. Pregatirea mea academica in domeniul cultural, stiintelor comunicarii, limbilor straine si filologiei, atat pe perioada licentei dar si a masterului, m-a determinat sa ma implic activ in a face o diferenta in lume. A fi consultant in cadrul IntegralEdu reprezinta mai mult decat o simpla diferenta, rolul meu fiind sa ii ajut pe elevi si viitori studenti sa faca, la randul lor, o schimbare.

Pasiunile si activitatile tinerilor dornici sa studieze in strainatate ma inspira si imi aduc atat bucurie, cat si nostalgie. Doresc sa ofer sprijin profesional si sa impartasesc din cunostiintele mele, sa transmit informatii din domenii noi, revolutionare, sustenabile, provocatoare, pe care le studiez atent pentru a le prezenta candidatiilor. Plecand de la o prima sedinta prietenoasa de cunoastere si informare, urmaresc cu emotie evolutia si drumul fiecarui elev, asteptand cu nerabdare sa le aud apoi povestile de succes.

Diana este consultant educational in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti. O puteti contacta la adresa de e-mail diana.dobrescu@integraledu.ro. sau la numarul de telefon: 0737.069.031